DuIN Sports Club farà ballar una edició més els participants de la Màgic BDN Running

Tots sabem que cuidar-nos avui és sinònim de salut demà. Els professionals de DuIN Màgic Badalona, que ens guien per assolir els nostres objectius i seguir uns hàbits saludables, col·laboren com a patrocinadors oficials a la Cursa una edició més amb aquest propòsit comú.

Una aposta per l’esport i la solidaritat, valors cabdals de la Màgic BDN Running, que es va demostrar a l’Acció Solidària feta al Centre Comercial el dia 21, on DuIN Sports Club va posar cintes de córrer que s’engegaven in situ amb les donacions a la Fundació Josep Carreras.

Afortunadament, lluny queda ja la concepció que l’exercici físic és només per a esportistes amb cossos tonificats i aquells gimnasos foscos, hostils i incòmodes. DuIN posa al teu abast uns equipaments fàcils, accessibles i d’última tecnologia!

Aquest objectiu compartit d’incorporar festivitat a l’esport és la base de Màgic BDN Running, d’aquí la importància de la col·laboració amb DuIN Sports Club, que aquest any celebra el seu 15è aniversari a la ciutat.

A banda, DuIN oferirà als participants a la Cursa una masterclass gratuïta de Zumba amb tècnics professionals del gimnàs que farà ballar tothom! Vine a aquesta festa de la solidaritat i l’esport! Apunta’t per aquí.