La 5a BDN Running obre inscripcions

pontsantlluc_runningpontsantlluc_running

 

  • La cursa, que arriba a la seva cinquena edició, tindrà lloc el diumenge 20 de març
  • Els dorsals es poden aconseguir a www.bdnrunning.cat/inscripcions

 

El proper 20 de març els carrers de Badalona tornaran a omplir-se de corredors amb la samarreta de la BDN Running. La cursa de 10 quilòmetres, que enguany tindrà lloc coincidint amb Diumenge de Rams, puntuarà doble al Circuit de la Lliga ChampionChip. Les inscripcions, que ja estan obertes al web de la cursa, estaran limitades a 4.000 corredors.

Un dels atractius de la prova és el circuit, molt pla i assequible per fer bones marques, i que transcorre pels punts més emblemàtics de la ciutat. La Rambla, el parc de Ca l’Arnús, el Port o el Pont del Petroli són alguns dels paisatges que veuran els participants. La BDN Running, a més, té caràcter solidari, donat que és un memorial a l’atleta de Badalona Luis Condon, que va morir fa 5 anys de leucèmia. En aquest sentit l’organització dóna un euro de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras.

Coincidint amb el cinquè aniversari de la BDN Running es programaran activitats especials i es potenciaran les activitats de caràcter de ciutat, obertes a tots els públics.