L’Obra Social “la Caixa” promourà la vessant solidària de la Màgic BDN Running. 

L’Obra Social “la Caixa” es suma 6a edició de la cursa Màgic BDN Running, que tindrà lloc el proper diumenge 26 de març i preveu comptar amb 4.000 participants.

La prova és un memorial al corredor popular badaloní Luis Condon, que va morir de leucèmia fa 6 anys. L’Obra Social “la Caixa” és el col·laborador oficial de la cursa, i participa activament en el projecte de divulgació i la prevenció d’aquesta malaltia que lidera la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia aportant 1€ per cada inscrit a la Cursa.

Per altre costat, l’Obra Social “la Caixa” i l’organització promouen la participació a d’altres entitats del tercer sector a la cursa amb més participants de Badalona. Integrants de la ONG Projecte Home de Montgat participen a l’esdeveniment amb el programa “Corre contra les addicions” i realitzen tasques logístiques durant la cursa. Així mateix, des de l’organització amb el recolzament de l’Obra Social “la Caixa” es facilita la participació d’entitats que treballen amb adolescents amb risc d’exclusió a través del programa “Tots/es correm”.

Justament amb el lema “Molt més que running” enguany l’organutzació vol deixar clar que la cursa és molt més que un esdeveniment esportiu.

Roger Melcior, representant de l’organització de la Màgic BDN Running i Sergio Cabrera, director de l’oficina de CaixaBank del carrer del Mar de Badalona, han signat el conveni de col·laboració que permet posicionar la Màgic BDN Running com una de les curses en ruta més solidàries del calendari metropolità.

Obra Social “la Caixa”: més de 10,5 milions de beneficiaris

Al llarg del 2016, l’entitat ha tingut com objectiu: contribuir a la construcció d’una societat millor i més justa, donant oportunitats a les persones que més les necessiten. D’acord amb aquests, l’entitat afronta l’any 2017 amb la mateixa voluntat de consolidar i intensificar la tasca de l’Obra Social. Això es traduirà en un augment del pressupost fins a arribar als 510 milions d’euros, respecte dels 500 dels nou anys anteriors.

Globalment, la Fundació Bancària ”la Caixa” ha impulsat el 2016 prop de 50.000 iniciatives, de les quals s’han beneficiat més de10,5 milions de persones.