La presentació de la 3a cursa BDN Running L’Aliança omple Sarau 08911

BDN RUNNING 2014

El passat divendres dia 7 de març la sala Sarau 08911 va acollir la presentació de la 3a edició de la Cursa BDN RunningL’Aliança, una cursa de 10 quilòmetres que tindrà lloc el proper diumenge 23 de març. L’acte, presentat pels comunicadors badalonins Núria Casas i Josep Palau, va comptar amb l’assistència d’unes 300 persones que van gaudir de la festa amb sortejos de samarretes i dorsals per a la cursa, a més de poder tastar cava Gramona i Font Vella Sensación.

Xavi Morera, director de la sala Sarau 08911 (patrocinadora de la cursa) va afimar que “la BDN Running L’Aliança i Sarau tenen trajectòries paral·leles per apostar des de fa tres anys per l’oci i l’esport a Badalona’.

La festa va servir també per rebel·lar dues de les novetats més esperades de l’edició del 2014: el circuit i la de la samarreta oficial. Pel que fa al circuit engunay s’ha girat de manera que els últims quilòmetres transcorren pel centre de Badalona potenciant l’animació i el afavorint l’atracció de públic als carrers. A més per primer cop ha estat certificat per la Federació Catalana d’Atlestisme, fent que les marques en 10 quilòmetres siguin homologables a nivell internacional. D’altra banda els protagonistes de la campanya de cartelleria de la cursa van pujar al escenari per mostrar la nova samarreta tècnica. Aquest any la marca Brooks ha apostat per l’esdeveniment amb una samarreta tèncica unisex de color groc fluor per la part davantera i el negre per la part posterior.

Per últim, la festa va servir per anunciar que l’activitat no s’aturarà a Rambla del Gorg amb l’entrega de trofeus. Fins el migdia a la mateixa Rambla de Gorg tindrà lloc la festa de l’esport amb la col·laboració de Decatlhon Montigalà. S’hi podran practicar esports populars com el bàsquet, el voleibol, el futbol i el tennis taula, entre d’altres. Aquest esdeveniment arriba amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’activitat física i difondre els valors propis de l’esport al públic en general.