La BDN Running facilitarà la participació d’escolars

ProgramaEscolescristina

BDN Running l’Aliança ha iniciat una campanya als centres educatius de la ciutat amb l’objectiu de promoure la participació dels estudiants de segon cicle d’ESO, batxillerat i cicles formatius a la cursa que tindrà lloc el proper 23 de març pels carrers de la ciutat. Els centres escolars podran fer una inscripció de grup a un preu reduït. El centre que tingui més participants en aquesta cursa que arribin a la línia de meta rebrà un trofeu a més d’un val per material esportiu.

El programa d’escoles va tenir molt bona acollida l’edició passada. En aquest sentit, gairebé un centenar d’alumnes de 8 centres educatius de la ciutat van participar al programa, triplicant la xifra de menors de 18 anys respecte l’any anterior.

Recordem que la cursa BDN Running es fa en un circuit de 10 quilòmetres que transcorre per diversos espais de Badalona com la plaça de Pompeu Fabra, el passeig de la Rambla, el parc de Ca l’Arnús i el Port.

Vessant solidari amb el suport de l’obra social la Caixa

La prova també tindrà un vessant solidari, ja que un euro de la inscripció de cada participant anirà destinat a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. A més, la cursa aposta per la integració de les persones en risc d’exclusió social. Persones drogodependents en tractament de desintoxicació al centre Projecte Home de Montgat col·laboraran en la realització de tasques de la cursa.