La BDN Running celebra el seu cinquè aniversari amb més de 3.000 inscrits

El corredor de l’Atletic Track Bikila Otamne Btaimi s’imposa amb un temps de 31:02

Aquest diumenge s’ha celebrat la cinquena edició de la BDN Running que, malgrat la pluja que ha caigut a primera hora del matí, ha reunit 2.000 runners en una autèntica festa de l’atletisme popular.

El tret de sortida de la cursa, previst per les 9:30h, s’ha retrassat uns minuts per les complicacions logístiques provocades per la pluja. El primer dels 10 km ha transcorregut pels carrers de nova urbanització a la zona del futur canal del Port, fent més atractiu i ample el circuit, que té un recorregut pràcticament pla, fet que el converteix en una prova molt ràpida.

El més ràpid en completar el traçat ha estat Otamne Btaimi,  atleta de l’Atletic Track Bikila amb un temps de 31:02. En categoria femenina la més ràpida ha estat la badalonina Míriam Ortiz que ha aconseguit la victòria després de completar el traçat en 35:52.

Un dels moments més emotius ha estat l’entrega del xec solidari de 4.000€ a la Fundació Josep Carreras. La BDN Running té un fort factor solidari ja que és també el Memorial Luis Condon, atleta popular badaloní que va morir fa 5 anys de leucèmia. Familiars de Luis Condon i l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, han lliurat al doctor Evarist Feliu el xec solidari. Durant aquests cinc anys, i amb suport de l’Obra Social ‘la Caixa’, s’han destinat més de 16.000 euros en la lluita contra aquesta malaltia.

La prova s’ha desenvolupat en un ambient festiu, en una jornada en la qual el temps amenaçador de primera hora ha donat treva als atletes que han pogut gaudir d’un circuit que transcorre pels llocs més emblemàtics de Badalona.

IMG_1309