La 2a Cursa BDN Running obre inscripcions al públic general

 

Més de 20% de corredors de l’any passat han aprofitat el període d’inscripcions avançades

La 2a Cursa BDN Running – Memorial Luis Condón obre els dorsals disponibles al públic general interessat a partcicipar-hi.  Les inscripcions s’obren després de la bona acollida de les inscripcions exclusives per a corredors de la primer edició. Més de 200 corredors han aprofitat aquest període per formalitzar la seva inscripció, el que suposa gairebé un 20% dels corredors amb dret a inscripció durant aquesta fase.

Els corredors poden formalitzar la seva inscripció a través del web www.badalonarunning.cat. Per inscriure’s cal seleccionar el formulari corresponent al tipus d’inscripció que es vol realitzar en funció de si es disposa de xip groc propi, si se’n desitja un de lloguer o, novetat d’enguany, si es vol comprar un xip groc durant la inscripció.

La prova es disputarà el proper diumenge 10 de febrer. Amb un circuit de 10 quilòmetres, transcorrerà pels carrers més emblemàtics de la ciutat. El tret de sortida es donarà a les 9 del matí a la Rambla de Gorg, just davant del Pavelló Olímpic i els corredors passaran per la plaça Pompeu Fabra, la Rambla, el Parc de Ca l’Arnús i el Port. Com a novetat aquest any el circuit de la cursa s’acosta també al nou Passeig Marítim.

La Cursa, que es va celebrar per primer cop el febrer passat, ha esdevingut un èxit en les curses de 10 quilòmetres. De fet, ha estat la cursa de 10 quilòmetres revelació d’aquest 2012, donat que més de 1400 persones van creuar la línia de meta, fet que la converteix amb la nova cursa de 10k de 2012 amb més participació.

Recordem que en la primera edició van pujar al podi Roger Roca, campió del món de duatló, Jordi García Gràcia, subcampió del món de triatló sub 21 i Maria Bartolí (Badaxtrem) i Maite Ríos (California Sport). La Cursa té un compromís solidari per la lluita contra la leucèmia. Aquest any es repetirà i es potenciarà el compromís solidari aportant una part de cada inscropció a l’Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras i la Fundació Badalona contra el Càncer.