BDN Running presenta un pla d’entrenament per a la Cursa

Des de BDN Running volem posar a l’abast de tothom el creuament de la línia de meta, perquè creiem que amb una mica de constància i preparació qualsevol persona amb bon estat físic pot assolir els 10.000 metres.

Per això estrenem un programa d’entrenament físic pensat per tal que persones que no estiguin acostumades a córrer puguin finalitzar la prova amb garanties (badalonarunning.cat/entrenaments). L’entrenament té una durada de 8 setmanes amb tres sessions setmanals.

Aquesta proposta d’entrenament està pensada per a persones que comencen des de zero en el món del running. L’objectiu és que no vegin el repte com quelcom llunyà (“això no és per a mi”). El programa també està ideat per a persones que tenen interès i s’han iniciat al món del running,  però necessiten algunes indicacions metodològiques cada cop que es calcen les vambes per sortir a córrer.

Des de la segona setmana de gener, i fins el dia de la cursa, BDN Running convocarà un entrenament en grup obert a tothom cada diumenge de la mà d’esportistes i preparadors físics. Les sessions seguiran aquest programa orientat per a persones que no tenen l’hàbit de correr, però també es pensarà en els que ja tenim l’hàbit de correr i els entrenaments que es proposin seran adequats per a tots els nivells.