Jordi Garcia i Lucia Lorenzi, guanyadors de la 10a edició de la Màgic BDN Running

La primera edició post-pandèmia ha estat un èxit de participació i ha permès recuperar l’emoció del running a la ciutat de Badalona. A més, enguany s’ha celebrat 10 anys de la emblemàtica cursa que ha vingut carregada de novetats per fer-la encara més especial: el circuit de 5k totalment renovat, una exposició dels 10 anys de la Màgic BDN Running i per a celebrar l’aniversari de la Cursa, previ a les diferents sortides, s’ha bufat un gran pastís de celebració i de reconeixement a tothom qui n’ha format part al llarg de la seva història. 

En la vessant esportiva, el badaloní Jordi Garcia ha estat el més ràpid en creuar la meta dels 10k amb un temps de 31:58 i Lucia Lorenzi s’ha endut la victòria en la categoria 10k femenina arribant a la meta al minut 40:16. El circuit de 10 quilòmetres, homologat, transcorre durant més de 5 quilòmetres al costat del mar, fet que, sumat a la importància de córrer “a casa” ha representat “una gran ajuda i motivació” pel guanyador, Jordi Garcia. Pel que fa a la cursa de 5k, David Pinyol s’hi ha imposat amb un temps de 16:00 en categoria masculina, mentre que la més ràpida ha estat Esther Cruz Sanchez amb un temps de 18:52.

Quilòmetre a quilòmetre els participants han gaudit d’un ambient festiu i animat gràcies als diferents concerts, batukades, DJs i animadors. El clima, les ganes i les emocions s’han juntat per convertir la cursa en un moment esportiu inoblidable.

Cal recordar que la Màgic BDN Running té un fort compromís social. S’han recaptat un total de 6.000€ per la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, gràcies a la  Fundació “la Caixa”. I així, en deu anys ja s’han destinat més de 46.000 euros en la lluita contra aquesta malaltia.

La voluntat de la Màgic BDN Running és poder seguir promovent l’esport a la ciutat el 2022. Enguany, el repte ha estat adaptar-la a les mesures sanitaries necessàries després que l’any passat s’hagués de celebrar de manera virtual degut a la pandèmia. En aquest sentit, des de l’organització es vol destacar l’esforç que s’ha realitzat amb el disseny i desenvolupament de la cursa, així com la implicació de totes les persones que han fet possible celebrar una cursa de 10.