Ja coneixes els circuits 10k, 5k i Infantils de la Màgic BDN Running?

En aquesta 11a edició de la Màgic BDN Running recuperem els tres circuits principals, el 5k, el 10k i els Infantils! La tardor és mes de canvis i per això la cursa torna amb les piles carregades per a oferir a tota la ciutadania els dos circuits icònics de la BDN Running i un conjunt de recorreguts per als més petits.

A nivell tècnic, tant el circuit 10k, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, com el 5k seran recorreguts plans que coincidiran en alguns punts com el Centre Comercial Màgic Badalona, on hi haurà la sortida, o el famós Pont del Petroli i la Platja dels Pescadors. 

Altres llocs emblemàtics de la ciutat estaran presents en aquesta 11a edició de la BDN Running, com el Palau Municipal d’Esports, la Rambla, el parc de Ca l’Arnús o el Port de Badalona.

Així doncs, la cursa seguirà tenint un recorregut amable i assequible per a tota mena d’esportista, perquè tothom s’atreveixi a participar en el millor esdeveniment esportiu de la ciutat de Badalona, a entrenar i a establir bons hàbits de vida saludable. I els participants més experimentats tindran l’oportunitat de registrar molt bones marques, ja que, a més, ambdós circuits puntuen a la lliga ChampionChip!

I tu, vols córrer la cursa que ens fa grans?

T’hi esperem amb més sorpreses que mai!

Inscriu-t’hi aquí!