La Màgic BDN Running torna a omplir la ciutat d’esport i emoció el proper 16 d’octubre

Badalona torna a tenir una cita amb l’esport popular i la solidaritat el proper diumenge 16 d’octubre. La Màgic BDN Running celebra els 11 anys amb ganes de tornar als carrers de la ciutat i omplir-los d’esport i de l’ambient més festiu que caracteritza aquesta prova. 

Aquest 2022 la cursa manté el format exitós iniciat l’any passat de sortides i arribades diferenciades a la plaça President Tarradellas amb tots els circuits totalment diferenciats.

L’emblemàtic circuit de 10 quilòmetres està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme i, a més, compta amb l’al·licient de sempre: transcórrer pels punts més característics de Badalona. Seguirà transcorrent per punts com el Centre Comercial Màgic Badalona, el Palau Municipal d’Esports, la Rambla, el parc de Ca l’Arnús, el Port de Badalona o el famós Pont del Petroli i la fàbrica de l’Anís del Mono. Pel que fa al circuit de 5 quilòmetres serà un variant del circuit de 10 quilòmetres. El circuit 10K puntua a la lliga ChampionChip.

I l’11a edició torna amb la voluntat de ser una experiència per a tota la família. Després de la pandèmia, de tornen les curses infantils. Així doncs, aquest any pares, mares, fills, filles, tiets, tietes, amics i amigues de totes les edats podran gaudir d’aquest esdeveniment únic de la ciutat de Badalona.

“El que ens fa grans”, claim triat per aquesta edició

La Màgic BDN Running és molt més que una cursa. És un dels esdeveniments més importants esportius de la ciutat de Badalona, capaç d’unir a milers de persones, de totes les edats, per assolir un mateix objectiu: recórrer la ciutat i gaudir de l’esport! És per aquest motiu que el claim escollit per aquest any és “El que ens fa grans” que fa referència a tot allò que fa gran la prova, edició rere edició: el compromís solidari, les ganes de fer esport i passar-ho bé dels participants, etc.

Per celebrar que la cursa torna a estar al calendari runner i per incentivar-ne la participació, la Màgic BDN Running obre inscripcions amb un preu promocional amb descompte fins el 31 d’agost. La inscripció amb xip groc a qualsevol dels dos circuits tindrà un preu de 10 euros mentre que fer-ho amb xip de lloguer costarà 12 euros.

Compromís solidari

Solidaritat, investigació i esport van de la mà a Badalona gràcies a la Màgic BDN Running. La prova manté el compromís amb la lluita contra la leucèmia. L’essència solidària de la Màgic BDN Running segueix i es promou un any més: és un homenatge a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir el 2012 a causa de leucèmia. En aquest sentit, l’organització dóna 1€ de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras a favor de la lluita contra aquesta malaltia. A més, tots els participants poden adquirir el “Dorsal Imparable” amb la seva inscripció, una aportació extra en la inscripció que els permet col·laborar amb el projecte de la Fundació Josep Carreras i, a més, ofereix un obsequi i serveis premium el dia de la prova. 

Amb 10 edicions celebrades s’ha assolit la xifra de 50.000€ euros en donatius per aturar la leucèmia, amb les diverses accions que s’han anat impulsant. A banda de la obtenció de fons per a la investigació contra la leucèmia en els darrers anys s’ha assolit un compromís de divulgació de la necessitats donacions de medul·la òssia a través de la Fundació Josep Carreras i de la mà amb el Banc de Sang i Teixits. En aquest sentit, es farà difusió de les campanyes actives entre els participants a la prova, persones amb uns hàbits de vida sana que son target ideal per ser donants.

Màgic Badalona epicentre de la Màgic BDN Running

El Centre Comercial Màgic Badalona dóna nom a la prova i n’és el patrocinador principal. Acollirà activitats vinculades a l’esdeveniment com ara la Fira del Corredor el proper 15 d’octubre a més d’oferir   diferents serveis el mateix dia de la prova.

En dies previs comptarà amb una programació extensa per escalfar motors per la prova. En destaquen els entrenaments, les activitats infantils que tindran lloc el 8 d’octubre i un estand les setmanes prèvies per explicar a tota la ciutadania la prova i el compromís solidari.