El Centre Comercial Montigalà col·labora amb la BDN Running

555X670

  • Coincidint amb el cinquè aniversari, Montigalà i la BDN Running et porten la bossa reutilitzable de la cursa
  • A més, s’hi podrà visitar una exposició sobre els 5 anys de BDN Running

 

La campanya del centre, que començarà aquest divendres i s’estendrà fins el dia de la cursa, consistirà en la posada en marxa de diverses iniciatives relacionades amb la prova, amb activitats com ara l’exposició ‘Cinc anys amb tu’, una mostra que repassarà la història de la ‘BDN Running’ a través de fotografies, samarretes i marxandatge oficial de les quatre primeres edicions de la popular cita.

Com a part de la campanya, entre el 4 i el 20 de març, tots aquells clients que presentin dos tiquets de compres realitzades en més d’un establiment del centre comercial amb un valor superior a 30 euros rebran una bossa oficial commemorativa dels cinc anys de la cursa.

De la mateixa forma, Montigalà també ha volgut premiar els seus seguidors a Facebook i, durant els dies previs a la celebració de l’esdeveniment esportiu, el centre sortejarà cinc inscripcions gratuïtes per a participar a la competició.

A més, els corredors més entusiastes podran començar a escalfar motors aquest diumenge 6 de març amb un entrenament de muntanya que sortirà des del centre comercial.