El 22 de març torna la BDN Running i prepara una campanya publicitària participativa

Una de les proves més destacades del calendari d’atletisme badaloní, la BDN Running, tornarà a celebrar-se pels carrers de la ciutat el diumenge 22 de març de 2015, en el que serà la seva quarta edició.  La prova, que es caracteritza per trancòrrer per un circuit pla pels llocs més emblemàtics de la ciutat i pels seus valors cívics, festius i solidaris, arrenca amb força amb una original iniciativa.

Aquest any l’organització de l’esdeveniment ha decidit centrar la seva campanya de comunicació amb el component que realment fa possible la BDN Running: les persones. L’objectiu és buscar històries que vinculin els participants amb fets memorables i sentiments. El significat personal de la cursa, les anèdotes que perduren o com ha influït l’esdeveniment en la superació de cadascún dels runners són algunes de les preguntes que es plantegen per copsar experiències que seran protagonistes de petits vídeos. En aquest sentit, l’eslògan de la cursa d’enguany és ‘Corre… l’has de viure!’, posant en valor el fet vivencial únic que desprèn l’esdeveniment. L’anunci d’aquest any s’ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració del Club Atlètic Barcelona.

Qui vulgui participar en aquesta original iniciativa haurà d’entrar en aquest enllaç i explicar la seva història. Les millors seran les protagonistes del nou anunci de la BDN Running 2015. La data límit per participar-hi és el 12 de desembre.

imatgeweb