Diumenge 14 tindrà lloc la quedada ‘Badalona corre x la Marató’

Diumenge 14 de desembre tindrà lloc de nou ‘Badalona corre x la Marató’ amb l’objectiu de sumar, corrent o caminant, 10.000 quilòmetres a favor de la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties del cor.

Per incentivar la participació UGE Badalona, BDN Running, Penya Fondistes Badalona, CorreBDN i el Centre Excursionista de Badalona han preparat diverses QuedadesLa quedada de BDN Running tindrà lloc el mateix diumenge 14 a les 17 hores a Rambla del Gorg, el punt de sortida de la cursa. S’hi pot accedir fàcilment amb Metro i Tramvia (Gorg). Hi haurà servei de guarda-roba i avituallament al final. A més els participants podran fer un donatiu a la iniciativa a través de la guardiola habilitada. A més l’entrenament està coorganitzat amb #imHeart, iniciativa solidario-esportiva per la lluita contra la fibromiàlgia-  i servirà de preparació per les 24 hores d’atletisme de Can Dragó.

Per poder sumar els vostres Km haureu de descarregar-vos gratuïtament una aplicació per a mòbils que l’organització a desenvolupat per aquest acte. Quan comenceu a córrer l’haureu de conectar i quan acabeu, els vostres Km se sumaran al total. Podeu descarregar les APP aqui: Android o iPhoneSi no disposeu de telèfon mòbil ens podreu informar a a quedada per tal que us sumem els quilòmetres de forma manual.

 

entrenomarato-01