Compromís solidari BDN Running

La Màgic BDN Running torna més solidària que mai el 14 de novembre

Solidaritat, investigació i esport van de la mà a Badalona gràcies a la Màgic BDN Running. La cursa popular per excel·lència de la ciutat celebrarà la seva 10a edició el proper 14 de novembre. La cita segueix disputant-se la pole position del rànquing de curses de 10 quilòmetres amb més participació de l’àrea metropolitana.

La prova manté el compromís amb la lluita contra la leucèmia. L’essència solidària de la Màgic BDN Running segueix i es promou un any més: és un homenatge a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir el 2012 a causa de leucèmia. En aquest sentit, l’organització dóna 1€ de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras a favor de la lluita contra aquesta malaltia, a més de promocionar el “Dorsal Imparable”, un dorsal especial pels participants que vulguin fer una donació íntegra a la Fundació. Durant les 9 edicions anteriors ja s’han recaptat més de 40.000€. A més, l’organització de la Cursa promou un seguit d’entrenaments durant les setmanes prèvies per a preparar la Cursa, fomentar els hàbits de vida saludables i col·laborar amb diverses entitats socials de la ciutat.

Fundació Josep Carreras

Des de fa més de 30 anys, moguts pel desafiament d’aconseguir que la leucèmia sigui, algun dia, una malaltia al 100 % curable, des de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia impulsen de forma incansable tot tipus de projectes en favor dels pacients i de la ciència.

Uneix-te a la cursa solidària més esperada de l’any i posa el teu gra de sorra a la lluita contra la leucèmia! 

Per inscriure’t a la Cursa de 10 només has d’accedir a aquest enllaç i seguir els passos:) T’hi esperem!