Centre Comercial Màgic Badalona, patrocinador principal de la Cursa

El Màgic Badalona és el Centre Comercial de referència de la ciutat i també ho és de la Cursa. S’ha convertit en un dels principals patrocinadors i ha demostrat la seva completa implicació en la ciutat i en l’esport! La seva diversitat de botigues, la decoració i la qualitat dels espais el converteixen en un Centre Comercial molt atractiu i apte per a tots els públics. Compta amb més de 40 botigues, restaurants, multicine, gimnàs, pistes de bàsquet i de pàdel, pàrquing gratuït i, sobretot, esport! Tot el que necessitis ho trobaràs en aquest espai on viuràs una experiència única. 

El Centre Comercial  acollirà la Fira del Corredor i el servei de guarda-roba. Volem donar-te les màximes facilitats perquè puguis gaudir de la cursa com mai! Les persones inscrites podreu recollir el dorsal i la samarreta oficial durant la Fira del Corredor el dissabte 13 de novembre, de 10h a 20h, diumenge 14 de novembre fins a una hora abans de la sortida. 

Per fer una cursa has d’estar molt entrenat i Màgic Badalona s’ha implicat 100% perquè tots els corredors i corredores puguin entrenar. Gràcies a tot l’espai exterior del Centre Comercial, Miriam García (@go_miriam) i l’equip Funrunners (@clubfunrunners) han pogut organitzar un seguit d’entrenaments perquè estiguis més preparat que mai! El proper entrenament serà el 10 de novembre, a les 19:15 i durarà una hora i quart. 

Vols córrer una cursa de 10?!

T’hi esperem amb més sorpreses que mai! Inscriu-t’hi a través d’aquest enllaç.