Informació General

Diumenge 26 de març de 2017 torna la Màgic BDN Running, una cursa de 10 quilòmetres que transcorre pels espais més emblemàtics de Badalona. El circuit, planer, està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. La cursa està cronometrada per ChampionChip i està inclosa a la Lliga ChampionChip amb puntuació doble. Durant les setmanes prèvies a la cursa, es donarà a conèixer un ampli programa d’activitats paral·leles destinat a tots els públics. La cursa és oberta a tothom que s’hi inscrigui. La Màgic BDN Running promou una sèrie de valors més enllà de la pràctica esportiva: és una cursa cívica, festiva i, sobretot, solidària. La cursa és un memorial a l’atleta badaloní Luis Condon. Per això, l’organització dóna part de la inscripció a la lluita contra la leucèmia.

Circuit

El punt de sortida i arribada de la cursa serà a la Rambla del Gorg, entre els carrers de Guifré i Alfons XII.

La sortida serà el 26 de març a les 9:30h del matí.

_ Recorregut

_ Altimetria

Com arribar-hi

Ubicació de la sortida
  • Transport públic:
  • Metro: línies L2 i L10. Parada: Gorg.
  • Tram: línia T5. Parada: Gorg.
  • Rodalies de Catalunya: línia R1. Parada: Badalona (10 minuts a peu).
  • *bitllet de Rodalies gratuït d'anada i tornada fins a Badalona el dia de la Cursa pels corredors.
  • Transport privat:
  • Des de Barcelona: sortida Badalona Sud (número 210) de l’autopista del Maresme (C31).
  • Des de Mataró: sortida Badalona Sud – Sant Adrià (número 211) de l’autopista del Maresme (C31).
mapa-ciutat

La cursa

_ Calaixos

Hi haurà calaixos de sortida en funció de la millor marca homologada en alguna de les curses homologables del calendari de ChampionChip segons segueix:

_ Recollida de Dorsal

El dorsal, la bossa del corredor i la samarreta es podran recollir dissabte 25 de març des de les 11h fins a les 19h a la Fira del Corredor que tindrà lloc al Màgic Badalona, on es podrà aparcar gratuïtament fins a 5h. Excepcionalment, també es podran recollir els dorsals pendents el mateix dia de la cursa al punt de sortida (fins mitja hora abans de l’inici). Per a a la recollida dels dorsals és necessari un document identificatiu i el comprovant d’inscripció. Si és una tercera persona qui recull el dorsal, caldrà presentar una fotocòpia del DNI juntament amb el resguard de la inscripció.

_ Avituallaments

Hi haurà un avituallament líquid entre el quilòmetre 4 i 5 de la carrera i un altre de sòlid i líquid a l’arribada. A l’avituallament de l’arribada, els atletes podran gaudir d’un bon esmorzar per a recuperar forces!

_ Llebres

Un equip d’atletes marcarà diferents ritmes de cursa. Aquests corredors seran visibles des de la distància i avançaran a ritme constant durant tot el recorregut per a assolir diversos temps finals. Juntament amb la identificació de llebre, portaran ben visible el temps final objectiu.

_ Servei mèdic i assegurança

Es proporcionarà suport sanitari quan es requereixi. A més, tots els inscrits a la prova estaran coberts per una assegurança mèdica i de responsabilitat civil.

_ Cronometratge

Tots els participants corren amb un xip Championchip blanc o groc (a escollir al moment d’inscriure’s). En finalitzar la cursa, cada finalista podrà saber la seva classificació i el seu temps i oficial i real pel parcial del km 5 i per a la meta. Aquesta informació es farà arribar per correu electrònic i es publicarà al web el mateix dia de l’esdeveniment.

_ Serveis Abans i Després de la Cursa

Avituallaments: Després de la cursa, tots els atletes que acabin dins del temps establert rebran avituallament sòlid i líquid. A més, durant la cursa hi haurà un punt d’avitullament d’aigua.

Zona d’escalfament i d’estiraments: La Rambla del Gorg, de vianants, i els carrers del voltant seran aptes per a que tots els participants puguin escalfar i estirar abans de la cursa o després. A l’escenari principal hi haurà un escalfament dirigit a partir de les 9h.

Dutxes: Gràcies a DuetSports Màgic Badalona per els atletes que ho vulguin podran dutxar-se als vestidors de la instal·lació ubicats al Centre Comercial Màgic Badalona.

Guarda-roba: Es podrà deixar una bossa o motxilla per atleta al recinte del Centre Comercial Màgic Badalona. Es recomana arribar-hi amb temps.

Lavabos: L’organització habilitarà cabines portàtils a la zona de sortida i arribada a disposició dels corredors, incloent-ne d’adaptades. A més,  es recorda que el Centre Comercial Màgic Badalona obrirà tots els seus lavabos.

Obsequis: Els atletes rebran la bossa del corredor, composta per productes proporcionats pels nostres patrocinadors.

La samarreta

La samarreta tècnica oficial de la Màgic BDN Running 2017 és Mizuno, el nostre patrocinador tècnic. Combina els colors verd fluor i negre i és unisex.

Amb un teixit exclusiu de la marca japonesa molt lleuger i transpirable, lluirà en la part davantera lema d’aquest any: “Molt més que running”.

Consulta el tallatge