Vine en tren a la Màgic BDN Running gràcies a Rodalies de Catalunya!

Rodalies de Catalunya col·labora aquest cap de setmana amb la celebració de la 7a Màgic BDN Running. Gràcies a l’acord amb Rodalies de Catalunya, els participants a la prova podran gaudir d’un bitllet gratuït d’anada i tornada en tren per desplaçar-se fins a la ciutat de Badalona el dia de la cursa.

Per poder obtenir aquest bitllet gratuït, els participants de la prova hauran de presentar el val que els facilitarà l’organització a qualsevol de les estacions del servei de rodalia de Barcelona que disposi de venda a taquilla, el diumenge 18 de març abans de les 9.00 hores. Els viatgers disposen dels serveis de la línia R1 (L’Hospitalet – Mataró – Blanes – Maçanet) per arribar a la cursa.

Els participants podreu trobar el val a la Revista del Corredor que us donarem juntament amb el dorsal i la samarreta, o podeu descarregar-vos-el i imprimir-lo fent clic aquí.

Rodalies de Catalunya, en el seu compromís amb el foment de l’esport i el transport públic, col·labora amb més d’una vintena de curses atlètiques durant tota la temporada, facilitant als participants a les curses el seu trasllat en tren fins a lloc de la prova atlètica el dia de la competició.