Fes-te fan i aconsegueix un dorsal!

PROMODORSALConeixes la nostra pàgina a Facebook? Encara no n’ets fan?
Ser-ne fan té recompensa aquest nadal! Participa al sorteig de tres dorsals per córrer el proper 10 de febrer la nostra cursa! Només cal que emplenis el formulari que es troba a la nostra pàgina i expliquis què és el que et deixa petjada quan corres! Les tres opions més votades s’emporten un dorsal per participar a la cursa. Sorteig realitzat gràcies a l’aplicació Easypromos.Et perdràs l’esdeveniment de l’any?

 

CONDICIONS:

1. Podran participar a la promoció tots els fans d’aquesta pàgina que emplenin el formulari amb les dades correctes abans de les 23.59 del 5/1/2013 i responguin a la pregunta plantejada.
2. Els participants optaran a aconseguir un dels tres dorsals del sorteig (xip propi o xip blanc). Resta exclòs de la promoció la modalitat d’inscripció amb compra de xip groc.
3. Els guanyadors dels tres dorsals seran les frases que hagin aconseguit més vots. En cas d’empat s’escolliran aleatòriament mitjançant el Random Line Picker.
4. La data d’anunci dels guanyadors serà el 6/1/2013.
4. BDN Running podrà utilitzar les dades dels participants per enviar informació sobre la prova als participants. En cap cas seran cedides a tercers i, d’acord amb la LOPD, es podran exercitar els drets a través de cursa(a)badalonarunning.cat