Presentada la 3a edició de la BDN Running L’Aliança

La tercera edició de la BDN Running L’Aliança Memorial Luis Condon se celebrarà el proper 23 de març. Més de 3.000 corredors participaran en aquesta cursa de 10 quilòmetres amb un circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

A la presentació de la prova, celebrada aquest matí, han assistit l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández; el responsable d’Organització Comercial a Catalunya de L’Aliança, Eloy Ortiz; el gerent de Vendes de Brooks Internacional, Dan Rickfelder i Marçal Barrera, membre de l’organització de la BDN Running L’Aliança.

Dan Rickfelder, gerent de Vendes de Brooks Internacional; Juan Fernández, regidor de l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut de l'Ajuntament de Badalona; Marçal Barrera, membre de l'organització de la BDN Running L’Aliança; Xavier Garcia Albiol, alcalde de Barcelona i Eloy Ortiz, responsable d'Organització Comercial a Catalunya de L’Aliança.
Dan Rickfelder, gerent de Vendes de Brooks Internacional; Juan Fernández, regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona; Marçal Barrera, membre de l’organització de la BDN Running L’Aliança; Xavier Garcia Albiol, alcalde de Barcelona i Eloy Ortiz, responsable d’Organització Comercial a Catalunya de L’Aliança.

La novetat en aquesta tercera edició de la cursa és el canvi de sentit del circuit, escurçant el tram de polígon industrial per tal de fer-lo més atractiu als corredors. Entre els llocs per on passa la cursa hi ha la plaça Pompeu Fabra, la Rambla, el parc de Ca l’Arnús o el Port. Enguany a més s’ha incorporat al calendari del Circuit l’Aliança.

El tret de sortida es donarà a les 9.30 hores a la Rambla del Gorg, just davant del Palau Municipal d’Esports. Aquest mateix lloc serà l’escenari de la Festa de l’Esport, una novetat també d’aquest any, que vol fomentar la vida saludable entre tots els participants a la prova. Durant tot el matí es promocionarà la pràctica d’esports com el bàsquet, el tennis o el minigolf.

La teva cursa, la cursa de tots

La cursa també té diversos vessants solidaris, aplegats sota el lema “La teva cursa, la cursa de tots”. El mateix nom del circuit ret homenatge a un conegut corredor de la ciutat, Luis Condon, que va morir de leucèmia fa tres anys. En homenatge a ell, l’organització dóna un euro de cada inscripció a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

A més, la cursa compta amb la col·laboració en tasques logístiques de persones drogodependents en tractament de desintoxicació al centre Projecte Home de Montgat. Les accions socials compten amb el suport de l’Obra Social la Caixa.

 

Fira del Corredor

Entre les activitats que s’organitzen en paral·lel a la cursa BDN Running l’Aliança Memorial Luis Condon, dissabte 22 de març tindrà lloc a les pistes de bàsquet del Màgic Badalona la Fira del Corredor, única fira especialitzada en el món de l’atletisme a la ciutat.

La Fira s’obrirà a les 10 del matí i estarà oberta fins a les 20 hores. En aquest espai els participants podran recollir el seu dorsal, a més de trobar expositors de marques esportives, centres de salut i patrocinadors.

Durant la presentació, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat als organitzadors per l’increment del nombre de participants, ha agraït el suport dels patrocinadors i ha afirmat que la BDN Running “és molt més que una cursa, tant pel que aporta, pel que fa al sentiment de ciutat com per la seva vessant solidària i per totes les activitats paral·leles que s’organitzen, fomentant tant l’esport com els hàbits saludables en l’alimentació”.

La BDN Running L’Aliança forma part del Circuit L’Aliança, que acull en la seva segona edició un total de 12 carreres. La informació sobre les diferents proves i el calendari complet està a la disposició dels corredors en la web oficial del Circuit L’Aliança, www.circuitalianca.cat, on els participants podran inscriure’s, consultar la classificació i compartir les seves experiències a través de les xarxes socials.

El Circuit compta amb el suport de L’Aliança, en la seva ferma aposta per l’esport com a mitjà per fomentar hàbits saludables i millorar la salut mitjançant una vida activa. Avalada per més d’un segle d’experiència, L’Aliança és la primera mutualitat de previsió social de Catalunya per nombre de socis.