La Màgic BDN Running, ‘Feta per tothom’ amb la col·laboració de Fundació “la Caixa”

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, torna a sumar-se, un any més, a la Màgic BDN Running amb una col·laboració com a partner solidari que permet que tothom formi part de la cursa més mítica de Badalona

El lema d’aquest any, ‘Feta per tothom’, reflecteix l’esperit de l’esdeveniment: una cita on tothom hi té cabuda, independentment de ser o no esportista habitual, de l’edat o de qualsevol altre factor. Un esdeveniment 100% inclusiu.

‘Tots/es correm!’, la Cursa i la ciutat

El suport de la Fundació ‘la Caixa’ ha estat fonamental per oferir el programa ‘Tots/es correm!’ a diversos centres i entitats de la ciutat, les persones usuàries dels quals poden participar a múltiples activitats relacionades amb la Màgic BDN Running.

Aquest any, l’objectiu és arribar a més d’una cinquantena de persones usuàries d’entitats i casals de la zona sud de la ciutat que promouen l’activitat en el lleure d’infants i adolescents en situació de vulnerabilitat. A banda, el programa també continuarà treballant per a la inclusió de persones amb diversitat funcional a l’esdeveniment esportiu, fent-lo adaptatiu.

Les entitats participants rebran un dorsal per a participar a l’esdeveniment, a més d’una sèrie d’activitats prèvies i posteriors a la cursa amb la finalitat de promoure els valors de l’esport i facilitar-ne la preparació.

La Màgic BDN Running i la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, segueixen treballant perquè la cursa no només sigui una de les jornades esportives i solidàries més importants de la ciutat, sinó també perquè tots els badalonins i totes les badalonines hi participin de manera activa i conscient.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació “la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials.