Èxit de la tercera edició de la BDN Running L’Aliança

Pol Guillén el primer en creuar la línia de meta en un temps de 30 minuts i 57 segons

Aquest diumenge es va celebrar la tercera edició de la cursa BDN Running L’Aliança amb un gran èxit de participació. Gairebé de 3.000 corredors van recórrer els llocs més emblemàtics de la ciutat en un dia primaveral.

Pol Guillén, atleta de New Balance, es va imposar va ser el primer en creuar la línia de meta amb un temps de 30 minuts i 57 segons. El va estar marcant l’aleta de Rios Running Enrique Luque que va completar el circuit amb un temps de 31 minuts i 53 segons, seguit de Marcos García amb un total de 32 minuts i 17 segons. Pel que fa al podi la primera classificada va ser l’atleta del FC Barcelona Txell Calduch, seguia de ben a prop per la colomenca Montse Carazo. Guilia Rigodanza va completar el podi femení.

Pel que fa a la categoria local el triatleta Jordi García Gracia va ser el primer home en creuar a línia de meta, mentre que la primera dona va ser Maria Bartolí.

El lliurament de trofeus va comptar amb la presència de l’alcalde de Badalona, el senyor Xavier García Albiol així com també d’altres autoritats locals  i el doctor Evarist Feliu que va recepcionar el xec que l’organització va lliurar a la Fundació Contra la Leucèmia Josep Carreras gràcies al suport de l’Obra Social La Caixa. Després del lliurament de trofeus va tenir lloc la festa de l’esport, amb activitats esportives com ara tenis taula, patins en línia, bàsquet o futbol.

La prova va comptar amb cares il·lustres com Arcadi Alibés, periodista de TV3, o Núria Casas, periodista badalonina que va completar els 10 quilòmetres del circuit amb una preparació prèvia de la mà de l’organització.

L’organització valora molt positivament l’èxit d’aquesta edició. En aquest sentit es destaca l’increment dels participants de forma sostinguda al llarg de les tres edicions així com la ferma aposta de les marques patrocinadores i col·laboradores. D’altra banda des de l’organització també es vol destacar l’aposta per tecnificar l’acord en aquesta edició, homologant-ne el circuit i incloent-la en el calendari de curses de la Federació Catalana d’Atletisme.

Dissabte vinent s’emetrà per TeleB un programa especial amb el resum de les millors imatges de la cursa a partir de les 21 hores.

_MG_7437