Entrenament per la cursa del Dimoni

Diumenge 6 de maig l’associació Badalona Running us convida a participar en el primer entrenament obert BDN Running.

En vistes a la propera Cursa del Dimoni de 10km, que es celebrarà el proper diumenge 13 de maig des de l’associació us proposem fer un entrenament per acabar de posar-nos a punt per la prova i on poder trobar altres aficionats al running i nous companys d’esport (i qui sap si algún nou rival, també).

Obert i per el teu nivell!

L’entrenament obert tindrà lloc diumenge 6 de maig a les 18h al passeig Marítim, davant del carrer  de Mar. Després d’una breu presentació i escalfament ens disposarem a fer un rodatge suau. Es marcaran dos ritmes diferents: el més canyero pensat per persones que fan al voltant de 45 minuts en els 10k i, un segon ritme, pensat per a qui té un ritme més lent o és la seva primera cursa. Enganxeu-vos al grup que preferiu!

Entrenar amb les cames… i amb el cap!

Finalment ens reagruparem tots per estirar una mica i relaxar una mica les cames. Durant l’estirament membres de BDN Running i atletes badalonins que van fer podi a la 1a BDN Running us oferiran alguns consells que poden servir tant per millorar la qualitat dels vostres entrenaments així com també poder afrontar la Cursa del Dimoni en les millors condicions.

Us convidem a tots aquells que vareu correr la 1a Cursa BDN Running – Memorial Luis Condon a portar posada la vostra samarreta conmemorativa. 

Us recordem que les inscripcions a la cursa del Dimoni es poden formalitzar de manera gratuïta a través de Badalona.cat (fins el 7 de maig).