Entrena amb nosaltres per la Màgic BDN Running!

Una cursa com la Màgic BDN Running requereix preparació i motivació i volem que ho facis amb nosaltres. És important fer un entrenament constant durant l’any, però els dies abans són claus per aconseguir una bona marca!

Així doncs, perquè totes les persones que participeu a la cursa supereu les vostres expectatives, hem organitzat un seguit d’entrenaments únics, gratuïts i exclusius! Aquests tindran lloc al Centre Comercial Màgic Badalona, patrocinador oficial de la cursa, que un any més s’ha implicat al 100% i ha cedit algun dels seus espais perquè corredors i corredores es puguin preparar pel gran dia.

Els entrenaments estaran dinamitzats per l’equip de FunRunners, professionals del running que no només prepararan uns entrenaments especials per aquesta cursa, sinó que també podran atendre de manera personalitzada a aquells i aquelles que ho desitgin.

Dia, hora i lloc, esteu preparats i preparades?

El primer dels tres entrenaments arriba el proper 28 de setembre, a les 19:30h, i serà un entrenament de rodatge i sèries de diferent distància per provar diferents ritmes de cursa.

Després, el 5 d’octubre a la mateixa hora, es durà a terme un entrenament específic de potència, reflexos i velocitat, per guanyar un puntet de ritme. No te’l pots perdre!

Per últim, el dia 8 d’octubre a les 11:00h es farà un reconeixement dels circuits 5K i 10K, que servirà per saber quins són els punts més complicats i quins són els que en podem treure més avantatge. Serà la preparació final per a la cursa que tot runner necessita!

Cal remarcar que al Màgic Badalona trobareu tot el necessari per preparar-vos per la Cursa, com equipament esportiu o begudes energètiques, així com una gran varietat de restaurants i altres serveis per celebrar la nova marca personal que segur que fareu! 
Si encara no t’has inscrit, pots fer-ho a través d’aquest enllaç. T’hi esperem!