El Periódico, mitjà oficial de la Màgic BDN Running

Volem que la Màgic BDN Running arribi a tothom, perquè és una cursa per viure i recordar. Això és possible gràcies a El Periódico, el mitjà de comunicació oficial de la cursa!

El Periódico dona suport a l’esport i aposta per a Màgic BDN Running. Per què? Perquè no és una cursa qualsevol, és una prova històrica que enguany celebra els 10 anys, amb infinites emocions i moments viscuts.

El mitjà de comunicació ha fet ressò de les particularitats que té la cursa aquesta edició. Després que l’any passat l’acte esportiu s’hagués de fer virtual degut a la Covid-19, enguany tenim l’oportunitat de tornar-la a viure i reunir-nos tots al carrer amb un objectiu comú: superar el recorregut de la millor manera i viure una experiència inoblidable!

El mitjà ha destacat els dos circuits, de 5k i 10k, que creuaran pels punts més emblemàtics de la ciutat de Badalona. També remarca el lema escollit, “Una cursa de 10” que vol posar èmfasi als 10 anys que porta celebrant-se la cursa i, alhora, a l’excel·lència de la prova, que se supera any rere any i s’ha convertit en un esdeveniment esportiu de referència.

Per últim, el Periódico posa en valor el compromís solidari de la cursa amb la lluita contra la leucèmia. L’essència solidària de la Màgic BDN Running segueix i es promou un any més: és un homenatge a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir el 2012 a causa de leucèmia.

Si encara no t’has inscrit a la cursa pots fer-ho a través d’aquest enllaç. T’hi esperem!