DKV oferirà revisions cardiovasculars en la Mágic Badalona Running.

A través del programa “DKV Cardio Check”, DKV i SportsCardium posaran a la disposició de persones que volen cuidar-se revisions cardiovasculars que tindran lloc en les principals carreres populars, gimnasos i escoles esportives del país.

Els especialistes recomanen a tots els esportistes en general i als participants en carreres de mitjana i llarga distància en particular sotmetre’s prèviament a un electrocardiograma i a una exploració física amb l’objectiu d’assegurar la seva òptima condició física i evitar accidents cardiovasculars. A més, també es recomana conèixer la història clínica de la persona davant la realització d’esforços esportius de caràcter intens.

Conscients que aquestes senzilles proves preventives poden salvar vides, DKV i SportsCardium s’han unit per organitzar més de 100 esdeveniments de cardioprevención mitjançant el programa “DKV Cardio Check” entre els quals es troba la Màgic Badalona Running duarnt la Fira del Corredor que eS celebrarà al Centre Comercial Mágic de Badalona el proper 24 de març i des de les 11 i fins a les 19. El programa permetrà que els participants en esdeveniments esportius populars com a aquesta prestigiosa carrera, així com usuaris de gimnasos i escoles esportives, puguin explicar, en menys de 8 minuts i per un preu simbòlic (6,95€), amb un electrocardiograma de 12 derivacions i ser analitzats per un metge especialista en electrocardiometria esportiva.

Així, el programa “DKV Cardio Check” posa l’última tecnologia a la disposició dels esportistes i ofereix processos eficients de cites i atenció amb l’objectiu de garantir la pràctica de l’esport de la manera més segura possible.

“El nostre pla és estar presents més de 100 esdeveniments i arribar a més de 20.000 esportistes”, explica Miguel García Lamigueiro, Director del Departament de Comunicació i Negoci Responsable de DKV Segurs, qui afegeix que aquesta activitat forma part de l’estratègia de DKV pel foment de l’esport i la vida saludable.

“Som conscients que ens trobem davant un programa de caràcter pioner i no gaire comú, però estem segurs que gràcies a la nostra experiència organitzativa podrem arribar al nostre objectiu de promoure la realització de controls mèdics precompetitivos entre una gran massa esportiva. Estem molt orgullosos de tenir un company de viatge com DKV, una gran empresa que històricament ve recolzant la vida sana i l’esport”, explica Antonio Jesús González, Director de SportsCardium.

Tots els interessats a reservar la seva cita podran fer-ho en l’email cardiocheck@sportscardium.com i en el concepte posar “Badalona Running”.

Empresa Responsable
DKV Assegurances considera que les empreses tenen una responsabilitat social davant els ciutadans i aposta pel desenvolupament sostenible. L’entitat asseguradora defensa que la necessitat d’obtenir beneficis econòmics, a través de bons productes i un bon servei, és compatible amb la cerca del benefici social i mediambiental.

De fet, la responsabilitat empresarial és un dels pilars sobre els quals s’assenta l’estratègia de la companyia. La responsabilitat empresarial forma part de la seva missió com un aspecte clau en la forma d’entendre el negoci de la companyia, i es basa a donar resposta a les expectatives ètiques, socials i mediambientals de tots els grups d’interès: empleats, clients, metges, mediadors, administració, societat, etc.

A Espanya, Grup DKV està implantat en tot el territori nacional, amb una àmplia xarxa d’oficines i consultoris en la qual treballen gairebé 2.000 empleats, i que dóna servei a prop de 2 milions de clients.

Per a més informació www.dkvseguros.com

La prevenció mèdica en l’esport és d’una importància vital. Per això, Sports Cardium®, amb el patrocini de DKV Segurs Metges, t’ofereix en Màgic Badalona Running el proper 25 de Març 2017 donis de les 11 hores i fins a les 19 hores en la Fira del Corredor situada en Magic Badalona l’oportunitat d’observar el teu cor.

Per un preu simbòlic de 6,95 euros podràs realitzar-te un electrocardiograma en repòs, prova fonamental i bàsica de la cura cardiológico, amb els millors mitjans tècnics i amb l’informe i signatura d’una mèdic especialista en Cardiologia Esportiva.

Reserva la teva cita en cardiocheck@sportscardium.com, i ens posarem en contacte amb tu per realitzar la prova.

Coneix el teu múscul més important; coneix el teu cor.