Aquest 2020, la Màgic BDN Running es transforma! Es celebrarà en format híbrid: amb una App a mida per a la Cursa i, alhora, amb experiències presencials amb totes les mesures de seguretat! Tornarem a gaudir del running i compartirem moments únics amb tu!

Per això, ara, més que mai, comptem amb tu! La Màgic BDN Running promou valors més enllà de l'esport: és una cursa cívica, i sobretot, solidària que destina part de la teva inscripció a la lluita contra la leucèmia. Des de l'inici de la pandèmia hem posat el focus com a societat en trobar una cura o un tractament per la COVID-19. Tan de bo arribi ben ràpid! Des de la Màgic BDN Running, i com a Memorial Luis Condon, a més, no ens volem oblidar de la leucèmia, una malaltia que afecta centenars de persones any rere any i que és la nostra raó de ser.

T'hem preparat més sorpreses que mai! Hem dissenyat un esdeveniment ple de reptes i diversió. Mantenim l'esperit lúdic i experiencial que sempre ens ha acompanyat! Podràs gaudir quilòmetre a quilòmetre: condicions especials al cinema, al gimnàs, obsequis, sortejos, entrenaments personalitzats, consells de nutrició i... alhora un fort descompte per a l'edició de 2021. Volem premiar la teva fidelitat! Ep! I aquest també any us regalem l'esperada samarreta de la 9a Edició!

Tot això i moltes més sorpreses amb l'app de la Màgic BDN Running! En un any tan complicat... seguim lluitant per a ser imparables!

TOP