fbpx

Informació General

Diumenge, 24 de març de 2019 torna la Màgic BDN Running, Aquesta edició presenta una novetat respecte les anteriors: els participants podran escollir entre un circuit de 10 quilòmetres de recorregut homologat per la FCA, i un altre de 5 quilòmetres. Ambdós circuits són urbans i planers, i transcorren pels espais més emblemàtics de Badalona.

La cursa, que està oberta a tothom que s'hi inscrigui prèviament, està cronometrada per ChampionChip i està inclosa a la Lliga ChampionChip amb puntuació doble.

La sortida del circuit de 10K serà a les 9:30 hores i la del circuit de 5K a les 9:45 hores.

La Màgic BDN Running promou una sèrie de valors més enllà de la pràctica esportiva: és una cursa cívicafestiva i, sobretotsolidària.

La cursa és un memorial a l’atleta badaloní Luis Condon. Per això, l’organització dóna part de la inscripció a la lluita contra la leucèmia.

Durant les setmanes prèvies a la cursa, es donarà a conèixer un ampli programa d’activitats paral·leles destinat a tots els públics.

 

Circuits

El punt de sortida i arribada de la cursa serà al Carrer d'Antoni Bori, entre els carrers de Guifré i Alfons XII.

A continuació podreu consultar els recorreguts de la cursa i l'altimetria (cursa 10K), així com l'informe d'homologació de la FCA.

- Categoria Infantil - De 4 a 7 anys: 400m
- Categoria Alevins - De 8 a 11 anys: 600m
- Categoria Junior - De 12 a 13 anys: 1.000m
 

Com arribar-hi

 

 

Transport públic:

  • Metro: línies L2 i L10. Parada: Gorg.
  • Tram: línia T5. Parada: Gorg.
  • Rodalies de Catalunya: línia R1. Parada: Badalona (10 minuts a peu).
  • *Bitllet de Rodalies gratuït d'anada i tornada fins a Badalona el dia de la Cursa pels corredors.

 

Transport privat:

  • Des de Barcelona: sortida Badalona Sud (número 210) de l’autopista del Maresme (C31).
  • Des de Mataró: sortida Badalona Sud – Sant Adrià (número 211) de l’autopista del Maresme (C31).
  • Tots els accesos al pàrking del Centre Comercial Màgic Badalona obriràn a les 08:00h el dia de la cursa.

Calaixos

Per l'assignació dels calaixos es tindrà en compte la millor marca personal de cada atleta en curses homologades de la lliga ChampionChip. Els participants que s'han inscrit amb xip de lloguer sortiran de l'últim calaix (a excepció dels que acreditin una marca personal equivalent d'una prova recent a la zona d'incidències habilitada a la Fira del Corredor). Abans de la cursa es publicarà la distribució i els colors dels calaixos.

 

Recollida del dorsal

El dorsal, la bossa del corredor i la samarreta es podran recollir a la Fira del Corredor, que tindrà lloc el dissabte 23 de març, des de les 10h fins les 20h, i que estarà ubicada al Centre Comercial Màgic Badalona, on es podrà aparcar fins a 2 hores de forma gratuita.

Excepcionalment, també es podran recollir els dorsals pendents el mateix dia de la cursa al punt de sortida (fins mitja hora abans de l’inici).

Per a a la recollida dels dorsals és necessari un document identificatiu i el comprovant d’inscripció.

Si és una tercera persona qui recull el dorsal, caldrà presentar una fotocòpia del DNI del titular, juntament amb el resguard de la inscripció.

 

Avituallaments

A la cursa de 10K hi haurà dos avituallaments: el primer, entre els quilòmetres 4 i 5, i que tindrà una longitud de 100 metres a ambdós costats de la calçada, serà líquid. El segon avituallament, al final del circuit, serà sòlid i líquid.

A la cursa de 5K hi haurà un únic avituallament. Serà sòlid i líquid, i estarà ubicat al final del circuit.

A l'avituallament de l'arribada, els participants podran gaudir d'un bon esmorzar per recuperar forces.

 

Llebres

Un equip d’atletes marcarà diferents ritmes de cursa. Aquests corredors seran visibles des de la distància i avançaran a ritme constant durant tot el recorregut per a assolir diversos temps finals. Juntament amb la identificació de llebre, portaran ben visible el temps final objectiu.

 

Servei mèdic i assegurança

Es proporcionarà assistència mèdica durant la realització de la prova als participants que ho requereixin. A més, tots els inscrits a la prova estaran coberts per una assegurança mèdica i de responsabilitat civil.

 

Cronometratge

Tots els participants corren amb un xip Championchip blanc o groc (a escollir al moment d’inscriure’s). En finalitzar la cursa, cada finalista podrà saber la seva classificació i el seu temps i oficial i real pel parcial del km 5 i per a la meta. Aquesta informació es farà arribar per correu electrònic i es publicarà al web el mateix dia de l’esdeveniment.

 

Altres serveis als participants de la cursa

- Zona d’escalfament i d’estiraments: La Rambla del Gorg i els carrers del voltant seran aptes per a que tots els participants puguin escalfar i estirar abans de la cursa o després.

- Dutxes: Gràcies a la col·laboració del gimnàs Duet Sports Màgic Badalona, els atletes que ho desitgin podran dutxar-se després de la cursa als vestidors habilitats a la seva instal·lació.

- Guarda-roba: Es podrà deixar una bossa o motxilla per atleta al recinte habilitat al gimnàs Duet Sports del Centre Comercial Màgic Badalona. Es recomana arribar-hi amb temps.

- Lavabos: L’organització habilitarà lavabos portàtils a la zona de sortida i arribada a disposició dels corredors, incloent-ne d’adaptats. A més, us recordem que també podeu utilitzar tots els lavabos del Centre Comercial Màgic Badalona.

- Obsequis: Els atletes rebran la bossa del corredor, que inclou els productes proporcionats pels nostres patrocinadors.

TOP