Informació General

Diumenge, 14 de juny de 2020 torna la Màgic BDN Running, Els participants podran escollir entre un circuit de 5 o 10 quilòmetres. Ambdós circuits són urbans i planers, i transcorren pels espais més emblemàtics de Badalona.

La cursa, que està oberta a tothom que s'hi inscrigui prèviament, està cronometrada per ChampionChip i està inclosa a la Lliga ChampionChip amb puntuació doble.

La sortida del circuit de 5K serà a les 9:15 hores, i la del circuit de 10K, a les 10:00 hores.

La Màgic BDN Running promou una sèrie de valors més enllà de la pràctica esportiva: és una cursa cívicafestiva i, sobretotsolidària.

La cursa és un memorial a l’atleta badaloní Luís Condon. Per això, l’organització dóna part de la inscripció a la lluita contra la leucèmia.

Durant les setmanes prèvies a la cursa, es donarà a conèixer un ampli programa d’activitats paral·leles destinat a tots els públics.

 

Circuits

El punt de sortida de la cursa serà a l'Avinguda d'Alfons XIII, davant del Palau Municipal d’Esports.

El punt d'arribada serà a la Plaça del President Josep Tarradellas, a només 50 metres del punt de sortida.

A continuació podreu consultar els recorreguts de la cursa.

Circuit 5K | 10K
 

Curses infantils

- Categoria Infantil - De 4 a 7 anys: 300 metres
- Categoria Alevins - De 8 a 11 anys: 600 metres
- Categoria Junior - De 12 a 13 anys: 1 K
 
 
 
Circuits infantils

Com arribar-hi

Transport públic:

  • Metro: línies L2 i L10. Parada: Gorg.
  • Tram: línia T5. Parada: Gorg.
  • Rodalies de Catalunya: línia R1. Parada: Badalona (10 minuts a peu).
  • *Bitllet de Rodalies gratuït d'anada i tornada fins a Badalona el dia de la Cursa pels corredors.

Transport privat:

  • Des de Barcelona: sortida Badalona Sud (número 210) de l’autopista del Maresme (C31).
  • Des de Mataró: sortida Badalona Sud – Sant Adrià (número 211) de l’autopista del Maresme (C31).
  • Tots els accesos al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona obriràn a les 8:00h el dia de la cursa.

Calaixos

Per l'assignació dels calaixos es tindrà en compte la millor marca personal de cada atleta en curses homologades de la lliga ChampionChip. Els participants que s'han inscrit amb xip de lloguer sortiran de l'últim calaix (a excepció dels que acreditin una marca personal equivalent d'una prova recent a la zona d'incidències habilitada a la Fira del Corredor).
Podeu consultar la distribució i els colors dels calaixos en aquesta pàgina web.

 

Recollida del dorsal

El dorsal, la bossa del corredor i la samarreta es podran recollir a la Fira del Corredor, que tindrà lloc el dissabte 13 de juny, des de les 10 fins les 20 hores, i que estarà ubicada al Centre Comercial Màgic Badalona, on es podrà aparcar fins a 2 hores de forma gratuita.

Excepcionalment, també es podran recollir els dorsals pendents el mateix dia de la cursa al punt de sortida (fins a una hora abans de l’inici de la cursa).

Per a a la recollida dels dorsals és necessari un document identificatiu i el comprovant d’inscripció.

Si és una tercera persona qui recull el dorsal, caldrà presentar una fotocòpia del DNI del titular, juntament amb el resguard de la inscripció.

 

Avituallaments

A la cursa de 10K hi haurà dos avituallaments: el primer, entre els quilòmetres 5 i 6, i que tindrà una longitud de 100 metres a ambdós costats de la calçada, serà líquid.
El segon avituallament, al final del circuit, serà sòlid i líquid.

A la cursa de 5K hi haurà un únic avituallament. Serà sòlid i líquid, i estarà ubicat al final del circuit.

A més, a l'avituallament de l'arribada, els participants podran gaudir d'un bon esmorzar per recuperar forces.

 

Llebres

Un equip d’atletes marcarà diferents ritmes de cursa. Aquestes corredores seran visibles des de la distància i avançaran a ritme constant durant tot el recorregut per a assolir diversos temps finals. Juntament amb la identificació de llebre, portaran ben visible el temps final objectiu.

 

Servei mèdic i assegurança

Es proporcionarà assistència mèdica durant la realització de la prova als participants que ho requereixin. A més, tots els inscrits a la prova estaran coberts per una assegurança mèdica i de Responsabilitat Civil.

 

Cronometratge

Tots els participants corren amb un xip Championchip blanc o groc (a escollir al moment d’inscriure’s). En finalitzar la cursa, cada finalista podrà saber la seva classificació i el seu temps i oficial i real pel parcial del km 5 i per a la meta. Aquesta informació es farà arribar per correu electrònic i es publicarà al web el mateix dia de l’esdeveniment.

 

Altres serveis als participants de la cursa

- Zona d’escalfament i d’estiraments: La Plaça del President Josep Tarradellas, i el tram de sortida de la cursa, ubicat a l'Avinguda d'Alfons XIII seran aptes per a que totes les persones participants puguin escalfar i estirar abans o després de la cursa.

- Dutxes: Gràcies a la col·laboració del gimnàs Duet Sports Màgic Badalona, els i les participants que ho desitgin podran dutxar-se després de la cursa als vestidors habilitats a la seva instal·lació.

- Guarda-roba: Es podrà deixar una bossa o motxilla per atleta al recinte habilitat al gimnàs Duet Sports del Centre Comercial Màgic Badalona. Es recomana arribar-hi amb temps.

- Lavabos: L’organització habilitarà lavabos portàtils a la zona de sortida i arribada a disposició dels corredors, incloent-ne d’adaptats. A més, us recordem que també podeu utilitzar tots els lavabos del Centre Comercial Màgic Badalona.

- Obsequis: Els atletes rebran la bossa del corredor, que inclou els productes proporcionats pels nostres patrocinadors i col·laboradors.

TOP