La BDN Running comptarà diumenge amb cares conegudes de l’esport com Rafa Jofresa, Roger Roca o Jesús Valle

Aquest diumenge a les 9:30 hores tindrà lloc la 1a Cursa Badalona Running – Memorial Luis Condon. L’esdeveniment compta amb més de 1.300 corredors inscrits, entre els quals s’hi troben esportistes i professionals amb un bon currículum esportiu.

Un d’aquests noms és el des d’ahir campió del món de duatló, Roger Roca. Aquest serà un dels atletes més destacats de l’esdeveniment i amb possibilitats de fer podi.

També hi haurà altres esportistes que han guanyat diversos premis en les seves disciplines. És el cas del triatleta badaloní Jordi Garcia Gràcia, que és subcampió d’Europa sub-21, Jesús Valle, guanyador  de la darrera Deset Run del Sàhara o Mohamed Bounuoa guanyador absolut de la cursa del Dimoni de 2010.

Ignacio Ávila, campió de Catalunya dels 10000 metres en pista l’any 2011, també es troba entre els inscrits. Sergio Enríquez, guanyador de la Cursa de la Mercè 2011 també té un dorsal assignat i es troba entre els atletes amb millor temps.

Però no només esportistes d’elit han confirmat la seva presència a la Badalona Running. El periodista de TV3 Xavier Bonastre, aficionat a l’atletisme,  correrà també els 10 quilòmetres per un circuit innovador que passarà pels llocs més emblemàtics de Badalona. Cares de l’esport badaloní com l’exverd-i-negre Rafa Jofresa tampoc faltaran a la cita.

La cursa BDN Running – Memorial Luis Condon va exhaurir inscripcions  en només dues setmanes. La competició compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i de més de 35 empreses hi col·laboren.