Badalona Running enceta un programa d’activitats paral·leles per a la gent gran amb xerrades i una caminada

Badalona Running, juntament amb la Regidoria de Serveis Socials i Salut, el Servei d’Atenció Primària de Badalona i Sant Adrià de l’Institut Català de la Salut i Badalona Serveis Assistencials organitzen, en el marc del programa “Fem salut”, un seguit d’activitats per a promoure l’activitat física entre la gent gran. L’objectiu és estendre entre les persones d’edat avançada els avantatges de l’exercici físic regular.

Per tal de donar a conèixer els aspectes (físics i nutricionals) que cal tenir en compte per a la realització d’una activitat física d’intensitat moderada s’ha organitzat la xerrada “Preparem-nos per fer una caminada” en dos punts de la ciutat. El 30 de gener tindrà lloc al Local d’Entitats Espais (Arnús 66) i l’1 de febrer al Centre Cívic de la Salut (en ambdós casos a les 10:30 hores).

Per tancar la setmana, el dijous 2 de febrer a les 10:30 hores a la Rambla tindrà lloc una caminada de 5 quilòmetres que seguirà un tram de la Cursa Badalona Running que es celebrarà el diumenge 19 de febrer. Amb la caminada es pretén que la gent gran també es senti seva la cursa que 10 quilòmetres.