Aquesta setmana s’inicien els entrenaments per la BDN Running L’Aliança 2015

S’acosta la BDN Running L’Alinaça i començen els entrenaments per preparar-la. L’organització ha preparat entrenaments grupals oberts a tothom els diumenges al matí i juntament amb Titania Club s’han preparat entrenaments femenins dimecres a la tarda.
Per facilitar la preparació de la prova, BDN Running ha editat uns plans d’entrenament amb 8 setmanes de durada que tenen com objectiu preparar als corredors perquè acabin en garanties una prova de 10 quilòmetres en funció del seu nivell. En concret hi ha tres nivells per cada programa: el bàsic per qui s’inicia, el mitjà per qui vol millorar, i l’avançat per qui s’ha posat un temps objectiu ambiciós.
Els entrenaments generals seran diumenge a les 10:30 hores amb sortida des del Passeig Marítim a l’alçada del carrer de Mar, com ja és tradicional. Compten amb la col·laboració d’EVASION i el preparador físic Josh Ricart que dirigeix les seccions. D’altra banda els entrenaments femenins by Titania Club tindran lloc els dimecres a les 20 hores amb sortida des del mateix gimnàs (c/ Soledat 1).
La preparació física per la prova es completarà amb altres activitats i accions amb l’objectiu de divulgar altres aspectes importants per a la preparació de la cursa com ara la nutrició, la salut o la tria del calçat.
BR-ENTRENAMENTS-FB