Aquest diumenge Badalona acollirà la BDN Running L’Aliança

BDN Running

Badalona es convertirà diumenge que ve, 23 de març, en l’escenari de la quarta cita del Circuit L’Aliança 2014: la cursa BDN running L’Aliança Memorial Luis Condon, una prova homologada per la Federació Catalana d’Atletisme que aquest any s’incorpora al Circuit.

Més de 3.000 atletes prendran la sortida, situada a la Rambla del Gorg, a les 9:30 hores per gaudir d’un recorregut de 10 quilòmetres que, en aquesta ocasió, escurça el tram del polígon industrial per fer la carrera més atractiva.

La prova té un marcat component solidari. D’una banda, és un homenatge al conegut atleta popular Luis Condon, que fa tres anys va morir a causa d’una leucèmia. Així, l’organització donarà un euro de cada inscripció a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

D’una altra, la carrera compta amb la col·laboració en les tasques logístiques de persones drogodependents en tractament de desintoxicació en el centre Projecte Home de Montgat.

 

Activitats paral·leles

El dissabte, i dins de les activitats paral·leles, se celebrarà la Fira del Corredor a les pistes de bàsquet del Màgic Badalona. La fira estarà oberta al públic des de les 10:00 hores fins a les 20:00 hores i és el punt de trobada per recollir el dorsal i visitar els expositors de marques esportives, centres de salut i patrocinadors.

Aquest any, a més, se celebra per primera vegada la Festa de l’Esport. Situada a la Rambla del Gorg, enfront del Palau Municipal de l’Esport, vol fomentar la vida sana entre tots els participants. Per aquesta raó, durant tot el matí es promocionarà la pràctica d’esports com el bàsquet, el tennis i el minigolf.

Sobre el Circuit L’Aliança

La BDN Running L’Aliança forma part del Circuit L’Aliança, que acull en la seva segona edició un total de 12 carreres. La informació sobre les diferents proves i el calendari complet està a la disposició dels corredors en la web oficial del Circuit L’Aliança, www.circuitalianca.cat, on els participants podran inscriure’s, consultar la classificació i compartir les seves experiències a través de les xarxes socials.

El Circuit compta amb el suport de L’Aliança, en la seva ferma aposta per l’esport com a mitjà per fomentar hàbits saludables i millorar la salut mitjançant una vida activa. Avalada per més d’un segle d’experiència, L’Aliança és la primera mutualitat de previsió social de Catalunya per nombre de socis.