Preguntes freqüents

FAQs de la Cursa

La 13a edició de la Màgic BDN Running tindrà lloc de forma presencial el proper 27 d’octubre de 2024 a Badalona.

Sí, totes les persones inscrites rebran una samarreta tècnica. La talla de la samarreta es podrà escollir en el moment de la inscripció.
Hi haurà talles de dona i d’home. 

Sí! Durant el mes d’octubre organitzarem entrenaments gratuïts al Màgic Badalona

T’hi esperem! Fes que compti!

Properament us informarem de les dates i els horaris dels entrenaments.

La cursa incorpora de dues distàncies: un circuit de 5 quilòmetres i un circuit homologat de 10 quilòmetres.

 

L’ús del xip és obligatori. Si no disposeu de xip de propietat, us heu d’inscriure amb la opció de xip de lloguer. La no utilització del xip comportarà la desqualificació.

 

El dorsal, la bossa de la cursa i la samarreta es podran recollir a la Fira de la Cursa, que tindrà lloc el dia 26 d’octubre, des de les 10 fins les 20 hores, i que estarà ubicada al Centre Comercial Màgic Badalona, on es podrà aparcar fins a 3 hores de forma gratuïta.

De manera excepcional, també es tindrà l’oportunitat de recollir els dorsals pendents el mateix dia de la cursa. Aquest servei estarà disponible a la Plaça Josep Tarradellas, concretament a la carpa ubicada prop del punt d’arribada. A continuació, us proporcionem els horaris per a aquesta gestió:

5K de 8:00 a 8:45 hores
10K de 8:00 a 9:30 hores
Curses Infantils de 8:00 a 10:45 hores

Si, per fer-ho caldrà presentar una fotocòpia del DNI del titular, juntament amb el resguard de la inscripció.

Només podràs acompanyar al teu fill/a en les curses de 3 a 7 anys. Per fer-ho hauràs de posar-te al final de la línia de sortida.

– Categoria Infantil: de 3 a 7 anys: cursa de 400m (Nascuts del 2017 a 2021)

– Categoria Alevins: de 8 a 10 anys: cursa de 600m (Nascuts del 2014 a 2016)

– Categoria Junior: d’11 a 13 anys: cursa de 1.000m (Nascuts del 2011 a 2013)

🔸Es podrà participar en categories superiors tot i no formar part de la franja d’edat definida, però mai participar en una categoria inferior si es supera l’edat. 

Serveis al corredor/a

Si, els corredors/es que participin al circuit de 10 quilòmetres, podran seguir el ritme que marquin les 5 llebres que l’organització posa a la seva disposició.

Hi haurà llebres per assolir les següents marques: 40 minuts, 45 minuts, 50 minuts, 55 minuts i 60 minuts.

A la cursa de 10K hi haurà dos avituallaments: el primer, entre els quilòmetres 5 i 6, i que tindrà una longitud de 100 metres a ambdós costats de la calçada, serà líquid. El segon avituallament, al final del circuit, serà sòlid i líquid.

A l’avituallament de l’arribada, els participants podran gaudir d’un molt bon esmorzar per a recuperar forces!

Si, hi haurà servei de guarda-roba que estarà ubicat al Centre Comercial Màgic Badalona, a 2 minuts a peu de la sortida.

 

Si, es proporcionarà assistència mèdica durant la realització de la prova als participants que ho requereixin.

Si, l’organització instal·larà lavabos portàtils a la zona de sortida i arribada de la cursa perquè els participants que ho desitgin els puguin utilitzar. També es podran utilitzar els lavabos del Centre Comercial Màgic Badalona.

Exclusivament per als i a les runners que hagin adquirit el “Dorsal Imparable”. En finalitzar la cursa, trobareu les indicacions per arribar a la zona de massatges.

No hi haurà servei de dutxes.

Inscripcions

Es podran fer inscripcions presencials divendres 18 i dissabte 19 d’octubre de 2024 de 10:00h a 14:00h i de 16:30h a 20:00h a la plaça central del CC. Màgic Badalona i, en cas que quedin dorsals disponibles, durant la Fira de la Cursa, el dia 26 d’octubre de 2024.

La inscripció a la Màgic BDN Running 2024 inclou:

– Una plaça per a participar a la Màgic BDN Running 2024.

– Una samarreta tècnica de la Màgic BDN Running 2024.

– La Bossa de la Màgic BDN Running 2024.

– La Cursa amb més sorpreses del calendari: reptes, regals i sortejos quilòmetre a quilòmetre!

Tots els participants a la Màgic BDN Running han de tenir com a mínim 14 anys fets el dia de la cursa.

Per a les Curses Infantils, els participants han de tenir entre 3 i 13 anys. 

 

Pots utilitzar qualsevol targeta de dèbit o de crèdit.

 

T’enviarem un correu electrònic per confirmar la teva inscripció a la Màgic BDN Running 2024. A més, també pots comprovar-ho a la app.

 

Has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

 

Si t’han cobrat més del que correspon per la inscripció de la Màgic BDN Running 2024, et reemborsarem l’import addicional.

Per sol·licitar-ho, has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

Pot ser que la teva targeta hagi estat rebutjada per motius de seguretat del proveïdor de la passarel·la de pagament.

Si no has aconseguit inscriure’t a la Màgic BDN Running 2024, intenta-ho de nou. Si tot i així segueixes tenint problemes, has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

 

No: pots escollir la talla quan t’hi inscrius, però una vegada seleccionada no pots canviar-la.

 

Per seguretat, no podem permetre més d’una inscripció per adreça de correu electrònic.

 

No, les inscripcions són personals i intransferibles.

 

No, no és possible l’anul·lació d’una inscripció ni el retorn de l’import de la mateixa. 

 

Circuit

Nou anys d’històries d’èxit han avalat un circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme amb sortida i arribada a l’Avinguda d’Alfons XIII, a l’alçada del Carrer de Pau Claris. Els circuits són ideals per a fer bones marques ja que destaquen per una altimetria plana i assequible.

Els corredors descobriran els punts més emblemàtics de Badalona: el Passeig Marítim, el Centre Comercial Màgic Badalona, el Palau Municipal d’Esports, la Rambla, el Parc de Can Solei i Ca l’Arnús, el Port de Badalona, el famós Pont del Petroli i la fàbrica d’Anís del Mono.

Es pot consultar els recorreguts de la cursa i l’altimetria del circuit aquí:

 

El circuit de 10K de recorregut està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, fet que implica que la distància ha estat mesurada per un jutge i la marca és vàlida en altres curses de 10 quilòmetres. Pots consultar aquí el dossier d’homologació de la cursa així com el dossier tècnic del traçat.

 

Mobilitat

L’organització de la prova té com a objectiu minimitzar l’impacte mediambiental.

És per aquest motiu que, en la mesura del possible, demanem que us desplaceu en transport públic.

A més de gaudir de l’ambient amb la vostra gent, podreu arribar més relaxats, ja que la zona de sortida de la cursa coincideix amb l’estació de metro Gorg (línies L2 i L10), i amb el terminal de la línia T5 de TRAM.

A més, a 20 minuts caminant de la sortida, hi ha l’estació de tren Badalona, per on circulen les línies R1 i RG1 de Rodalies de Catalunya.

La dificultat d’aparcar a la zona de sortida fa que et recomanem que no vinguis en cotxe a la cursa.

Per aquest motiu, juntament amb el comentat a la resposta anterior, aconsellem a tots els participants que viatgin en transport públic.

Tot i això, podeu aparcar el vostre vehicle al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona, situat a 300 metres de la sortida (2 hores gratuïtes).

Tots els accesos al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona obriran a les 8:00 hores el dia de la cursa.