DIREXIS TUSGSAL, la forma sostenible d’arribar a la Màgic BDN Running

Un any més, DIREXIS TUSGSAL, principal operador de transport públic de Badalona i el Barcelonès Nord, s’implica en la Màgic BDN Running i en la ciutat tornant a ser patrocinador oficial de la Cursa.

DIREXIS TUSGSAL disposa d’una xarxa extensa que dona servei a Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montcada i Reixac, Montgat i Tiana, a banda les connexions d’aquestes localitats amb el centre de Barcelona i els serveis d’autobusos nocturns a bona part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

A més, un dels objectius de la Màgic BDN Running, més enllà de gaudir de l’esport i ser una cursa solidària, és minimitzar l’impacte mediambiental tant per a la cursa com per al dia a dia. I això, amb DIREXIS TUSGSAL, és possible!

Per això, des de la Màgic BDN Running t’animem a venir a la Cursa en transport públic. Concretament, les línies B3, B4, B25, M26 i M30 et deixaran ben a prop de la plaça Tarradellas!

Si no agafes el cotxe, contribueixes a la lluita contra la congestió, la contaminació i el canvi climàtic a les zones urbanes. Si tots posem el nostre granet de sorra, aconseguirem un món millor. 

Fes que compti, vine a la Màgic BDN Running en transport públic!

Inscriu-t’hi ara!