fbpx

Un any més, en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, el 6 d’abril, Badalona organitza el «Mes de la Vida Activa» amb un seguit d’activitats que tenen com objectiu incorporar l’activitat física a la vida diària de la població. Les activitats programades en aquesta edició són:

 - De l’1 al 8 d’abril. Sessions «Mes de la Vida Activa». Els Centres d’Atenció Primària (CAP) oferiran activitats relacionades amb l’activitat física conduïdes pels professionals dels centres que seran obertes a tota la ciutadania. Entre aquestes activitats cal destacar la realització d’una sèrie d’itineraris saludables pel municipi. 

 Dijous 11 d’abril. Caminada popular  Aquesta caminada sortirà del Pont del Petroli de Badalona a les 10 h i finalitzarà en el Parc de Ca l’Arnús. Els participants es podran inscriure en un dels tres circuits disponibles (circuit de 2,5 km per a persones no habituades a fer activitat física, circuit de 5 km a ritme lent, i circuit de 5 km a ritme ràpid). Les inscripcions a la caminada es fan presencialment al Centre d’Atenció Primària (CAP) o Casal de Gent Gran de cada barri.

 Diumenge 14 d’abril. Cursa de la Dona. Sortirà de la platja del Pont del Petroli a les 10 h. Les inscripcions es poden fer a:  http://www.cursadonabdn.com/

 El «Mes de la Vida Activa» és una iniciativa organitzada pel Servei de Salut i el Departament de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials (BSA), l’Institut Català de la Salut (ICS) i entitats de la ciutat com l’Associació Badalona Running, el Centre d’Estudis Joan Maragall i Badalona Capaç.

Més informació: 93.483.29.70

TOP