Política de privacitat

Des de Màgic BDN Running som conscients de la importància que suposa pels nostres clients obtenir informació clara i transparent sobre l'ús que fem de la informació que ens proporcionen.

La relació amb els nostres clients es basa en l'honestedat, el rigor i la transparència per tal de construir relacions sòlides i de confiança mútua. Mitjançant la present Política de Privacitat (publicada a la nostra pàgina web) els hi detallem com tractem les seves dades personals quan es relacionen amb nosaltres. Al visitar la nostra pàgina web accepta i consenteix la present Política de Privacitat.

Identitat

TANDEM PROJECTS, S.L. amb CIF B-66715186

Adreça postal

Carrer d’en Prim, 17

08911 Badalona (Barcelona)

Telèfon

640 814 567

Correu electrònic

gdpr@magicbdnrunning.cat

 

a)  Enviar informació relacionada directament amb la seva participació als esdeveniments que organitzem.

b)  Enviar informació promocional i/o publicitària dels nostres esdeveniments i de les activitats que portem a terme inclús per mitjans electrònics.

c)  Facilitar ajuda i resoldre les seves consultes a través dels formularis inclosos a les pàgines web dels esdeveniments, raó per la qual contactarem amb vostè al telèfon i/o correu electrònic que ens ha proporcionat.

d)  Registrar el seu correu electrònic per rebre les newsletter que periòdicament enviem als nostres clients.

e)  Gestió, en el seu cas, de la nostra relació contractual inclosa la tramitació de la sol·licitud de participació i contracte de participació corresponent, gestió de les factures i pagaments, seguiment de pagaments en cas de que aquests no s'hagin fet efectius en la data acordada, fidelització com a client i realització d'enquestes de qualitat del servei.

f)  Amb la finalitat de poder oferir-li productes i/o serveis d'acord amb els seus interessos i millorar la seva experiència d'usuari elaborarem un perfil comercial de client en base a la informació facilitada. No es prendran en cap cas decisions automatitzades en base a l'esmentat perfil.

g)  Manteniment de llistes de no enviaments comercials en cas que ens hagi comunicat que no vol rebre informació promocional/publicitària per via electrònica.

h)  Manteniment de llistes de supressió/cancel·lació de dades en cas de que hagi exercitat el seu dret a la cancel·lació de les seves dades. Aquestes dades es mantindran bloquejades i amb accés restringit durant el termini legal mínim establert.

i)  Permetre el funcionament de les nostres pàgines web, a través de cookies tècniques i funcionals.

Les seves dades es conservaran:

1) En cas de sol·licituds d'informació o consulta: mentre siguin necessàries per donar resposta a la mateixa.

2) De forma il·limitada a excepció que es comuniqui expressament (exercint els drets ARCO)

Depenent del tipus de relació comercial i/o de vinculació amb nosaltres, la base legal per tractament de les seves dades personals pot ser:

       ·  El seu consentiment, donat en el moment de facilitar voluntàriament les seves dades en els nostres formularis i acceptar el tractament de les seves dades
     a
la casella corresponent.

       ·  Tanmateix podem tractar les seves dades en base a la relació contractual existent entre les parts com a conseqüència de la seva participació en un
     esdeveniment organitzat per TANDEM PROJECTS, S.L.

       ·  L'interès legítim ens servirà com a base legal pel tractament de les seves dades en la navegació als llocs web.

       ·  Obligació legal, inclosa al Reglament Europeu de Protecció de Dades i a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic LSSI.

 

 

a) Les dades dels formularis sobre consultes no es lliuraran a cap tercer. Únicament es tracten internament a TANDEM PROJECTS, S.L.

b) Quan TANDEM PROJECTS, S.L. li presti un servei a través d'una tercera empresa proveïdora les seves dades es comunicaran a aquesta empresa, amb estricta obligació de confidencialitat.

En cas de transferència de les seves dades a tercers països, vetllem per donar la màxima privacitat i seguretat a les dades dels nostres clients. En aquest sentit la majoria dels nostres proveïdors i col·laboradors es troben dintre del EEE (Espai Econòmic Europeu).

En cas de que algun d'ells estigui situat fora d'aquesta àrea, si es tracta d'EEUU haurà d'estar acollit al Privacy Shield o bé en un país amb un nivell adequat de protecció d'acord amb els criteris de la Comissió Europea.

En cas d'altres països que no tinguin lleis tan estrictes com la legislació europea, apliquem clàusules contractuals tipus d'acord amb la Decisió de la Comissió Europea de 5 de Febrer de 2010.

TANDEM PROJECTS, S.L. garanteix que sota cap circumstància ven, ofereix i/o comercialitza amb les dades dels seus clients.

Qualsevol persona té dret a obtenir informació clara i comprensible sobre si a TANDEM PROJECTS, S.L. s'estan tractant les seves dades personals.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la seva rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser lliurades així com retirar el consentiment atorgat. L'exercici d'oposició al tractament de les seves dades per a l'enviament d'informació publicitària per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de forma que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament de les mateixes.

L'exercici dels drets anteriorment indicats es poden fer per correu electrònic a l'adreça lopd@magicbdnrunning.cat.

Per a qualsevol consulta sobre el tractament de les seves dades pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic lopd@magicbdnrunning.cat

Tanmateix vostè pot dirigir les seves reclamacions derivades dels tractament de les seves dades de caràcter personal davant de la Agencia Espanyola de Protecció de Dades (www.agdp.es)

TOP