La 7a edició del Màgic BDN Running ja té prop de 3.000 inscripcions

La prova atlètica, que es disputarà aquest diumenge, té com a novetat un nou circuit de 5 quilòmetres que s’ha afegit al tradicional de 10

Aquest diumenge, 18 de març, torna la Màgic BDN Running, una prova ja consolidada dins del calendari metropolità. La gran novetat d’aquesta edició és el circuit de 5 quilòmetres, que en paral·lel a l’habitual de 10 quilòmetres, busca ampliar el número de participants. Segons els organitzadors s’està a punt de superar les 3.000 inscripcions i més del 20% de les persones inscrites han optat pel nou traçat de 5 quilòmetres.

La sortida de la cursa es farà des de la rambla del Gorg, a les 9.30 hores per als participants de la de 10 quilòmetres i a les 9.45 hores per al circuit de 5 quilòmetres. La nova distància acostarà l’esport a un ventall més ampli de corredors i corredores de la ciutat i permetrà augmentar el nombre de participants que gaudeixen de la prova.

“Fes-la teva”

Amb l’eslògan “Fes-la teva”, la cursa vol vincular-se amb els valors de solidaritat i amb el teixit social de la ciutat, fent èmfasi en el caràcter extraesportiu de la prova. L’essència solidària de la Màgic BDN Running es manté i es promou un any més ja que és un homenatge a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir el 2012 a causa de leucèmia. En aquest sentit, un euro de cada inscripció es destina a la lluita contra aquesta malaltia mitjançant la Fundació Josep Carreras.

Un circuit pla i amb un recorregut per molts punts atractius de Badalona

Lla cursa transcorre per un circuit pla i assequible, ideal per a fer bones marques i homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. El recorregut passa per alguns dels atractius turístics de la ciutat: el port de Badalona, el passeig de la Rambla, el parc de Ca l’Arnús, el Palau Municipal d’Esports, el pont del Petroli i el passeig Marítim. A més, la cursa està inclosa a la lliga ChampionChip i enguany puntua doble.

Recollida del dorsal i la bossa del corredor

El dorsal, la bossa del corredor i la samarreta es podran recollir demà dissabte, 17 de març, des de les 10 fins a les 20 hores a la Fira del Corredor que tindrà lloc al Màgic Badalona. Un any més la Fundació Badalona Capaç és l’encarregada de manipular la tradicional bossa del corredor, permetent la inserció de persones amb diversitat funcional i la implicació en un esdeveniment de ciutat.

Els dorsals poden comprovar-se fent click aquí.

Aquest any la Màgic BDN Running fa un pas més per ser una cursa sostenible, ja que, en col·laboració amb Aigües de Barcelona, els avituallaments utilitzaran gots reciclables de cartró, evitant així malbaratament d’aigua i generació de residus de plàstic. En aquesta mateixa línia, a la rambla del Gorg se celebrarà durant el matí la Festa de l’Aigua, de la mà d’Aigües de Barcelona.

Podeu consultar la Revista de la Cursa, amb tota la informació, fent click aquí.