fbpx

La cursa

La Màgic BDN Running se celebrarà el proper 24 de març del 2019 a Badalona.

La sortida és al Carrer d’Antoni Bori, entre els carrers d’Alfons XII i Guifré, i serà a les 9:30 hores pel circuit de 10 quilòmetres i a les 9:45 hores pel circuit de 5 quilòmetres.

És una de les curses més valorades de 10 quilòmetres de Catalunya, que transita pels carrers més emblemàtics de Badalona. El circuit, planer, està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

A mes, pels runners que s'inicien a les curses populars, oferim un circuit addicional de 5 quilòmetres.

Com a novetat en aquesta edició podeu gaudir de l'esport amb els vostres infants: hem preparat curses infantils pels més petits!

Sí, tots els inscrits rebran una samarreta tècnica Mizuno.

La talla de la samarreta es podrà escollir fins l'1 de març en el moment de la inscripció.

Hi haurà samarretes de noi i de noia. A continuació, podeu consultar la guia de talles:

Guia de talles de samarreta

Si, hi haurà una sortida amb diferents calaixos, en funció de la marca acreditada en 10km. Cada calaix està indetificat amb un color i un temps acreditat. Només podran accedir-hi els corredors que tinguin el dorsal o polsera del color distintiu de cada calaix.

El cronometratge es realitza a través del sistema de ChampionChip: un petit dispositiu s’activarà automàticament al creuar la línia de sortida, i t’indicarà el temps exacte que hauràs trigat en recórrer els 10 quilòmetres del circuit.

Si, s’entregaran trofeus als tres primers corredors i a les tres primeres corredores que creuin la línia de meta de cadascuna de les categories.

Consulta el reglament de la cursa, on hi trobaràs tota la informació de les categories.

Sí, hi haurà diversos entrenaments previs a la cursa. Segueix-nos a les nostres xarxes socials per assabantar-te’n... posa't en forma per a ser imparable!

Recomanem que calculis amb antelació l’hora d’arribada a la zona de sortida.

Des de l’organització, recomanem utilitzar el transport públic per evitar aglomeracions i embussos a la zona de sortida. Per a més informació, consulta l’apartat Mobilitat d'aquesta mateixa pàgina.

És aconsellable arribar entre 1 hora i 45 minuts abans del tret de sortida, per escalfar amb tranquil·litat i poder gaudir i aprofitar els serveis que t’oferim.

Recomanem portar la samarreta tècnica de la Màgic BDN Running que entregarem a la Fira del Corredor, així com l’equipament necessari pel dia de la cursa (dorsal, pantalons, mitjons, vambes de running…).

No oblidis el teu xip de cronometratge lligat als cordons de les teves vambes!

No, els corredors que no portin dorsal o no el portin en un lloc visible no podran participar a l’esdeveniment, degut a que no estan coberts per cap assegurança.

Serveis al corredor

Si, els corredors que participin al circuit de 10 quilòmetres, podran seguir el ritme fixe que marquin les 5 llebres que l’organització posa a la seva disposició.

Hi haurà llebres per assolir les següents marques: 40 minuts, 45 minuts, 50 minuts, 55 minuts i 60 minuts.

A la cursa de 10K hi haurà dos avituallaments: el primer, entre els quilòmetres 4 i 5, i que tindrà una longitud de 100 metres a ambdós costats de la calçada, serà líquid. El segon avituallament, al final del circuit, serà sòlid i líquid.

A l’avituallament de l’arribada, els participants podran gaudir d’un bon esmorzar per recuperar forces!

Si, hi haurà servei de guarda-roba. Estarà ubicat al gimnàs Duet Sports del Centre Comercial Màgic Badalona, a 5 minuts a peu de la sortida.

Si, es proporcionarà assistència mèdica durant la realització de la prova als participants que ho requereixin.

Si, l’organització instal·larà lavabos portàtils a la zona de sortida i arribada de la cursa perquè els participants que ho desitgin els puguin utilitzar. També es podran utilitzar els lavabos del Centre Comercial Màgic Badalona.

Exclusivament per als runners que hagin adquirit el "Dorsal Solidari". Al finalitzar la cursa, trobareu les indicacions per arribar a la zona de massatges.

Si, al finalitzar la cursa, els participants podran accedir als vestidors habilitats al gimnàs Duet Sports del Centre Comercial Màgic Badalona.

Inscripcions

La inscripció a la Màgic BDN Running 2019 inclou:

– Una plaça per a participar a la Màgic BDN Running 2019.

– Una samarreta tècnica de la Màgic BDN Running 2019.

– La bossa del corredor. Possiblement la millor de Catalunya!

– Servei de guarda-roba i de dutxes el matí del diumenge 24 de març.

– Dos punts d’avituallament al circuit de 10K (un líquid entre els quilòmetres 4 i 5, i un altre líquid i sòlid al quilòmetre, 10, just al finalitzar la cursa) i un avituallament final (líquid i sòlid) al circuit de 5K. A més, tots els participants podran gaudir d’un esmorzar per recuperar forces!

– Assegurança d’accidents esportius per a tots els participants.

– Cronometratge ChampionChip i inclusió dels resultats a la competició.

Tots els participants a la Màgic BDN Running han de tenir com a mínim 14 anys fets el dia 24 de març del 2019.

Pots utilitzar qualsevol targeta de dèbit o de crèdit.

T’enviarem un correu electrònic per confirmar la teva inscripció a la Màgic BDN Running 2019. A més, també pots comprovar-ho a l'apartat de la cursa de la pàgina web de ChampionChip, a partir del teu número de DNI o NIE.

Has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

Si t’han cobrat més del que correspon per la inscripció de la Màgic BDN Running 2019, et reemborsarem l’import addicional.

Per sol·licitar-ho, has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

Pot ser que la teva targeta hagi estat rebutjada per motius de seguretat del proveïdor de la passarel·la de pagament.

Si no has aconseguit inscriure’t a la Màgic BDN Running 2019, intenta-ho de nou. Si tot i així segueixes tenint problemes, has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

No: pots escollir la talla quan t’hi inscrius (fins l'1 de març!), però una vegada seleccionada no pots canviar-la.

Per seguretat, no podem permetre més d’una inscripció per adreça de correu electrònic.

No, les inscripcions són personals i intransferibles.

Durant la Fira del Corredor:

Els corredors que vulguin participar a la Màgic BDN Running i encara no hagin tramitat la seva inscripció, tindran l’oportunitat d’inscriure’s presencialment.

Hi haurà un total de 100 dorsals addicionals, i el preu i les condicions seran les que determini l’organització de la cursa.

 

Establiments adherits:

- Duet Màgic Badalona

- Esports Jordi Roig

- Farmàcia Olímpic

 

En cap cas es realitzaran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Curses infantils

Les Curses Infantils estan pensades per a les següents edats:
 
- Categoria Infantil - De 4 a 7 anys
 
- Categoria Aleví - De 8 a 11 anys
 
- Categoria Junior - De 12 a 13 anys
El punt de sortida és el mateix que les Curses de 5K i 10K, des de la Rambla del Gorg.
La primera sortida tindrà lloc a les 11:15h. Les dues curses restants arrencaran cada 10 minuts.
 
L'organització demana i recomana arribar amb temps suficient.
- Categoria Infantil - De 4 a 7 anys: 400m
 
- Categoria Alevins - De 8 a 11 anys: 600m
 
- Categoria Junior - De 12 a 13 anys: 1.000m

Circuit

A continuació podreu consultar els recorreguts de la cursa i l'altimetria del circuit (cursa 10K).

El circuit de 10K de recorregut està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, fet que implica que la distància està mesurada per un jutge i la marca és vàlida en altres curses de 10 quilòmetres. Pots consultar aquí el dossier d’homologació de la cursa així com el dossier tècnic del traçat.

Mobilitat

L’organització de la prova té com a objectiu minimitzar l’impacte mediambiental.

Es per aquest motiu que, en la mesura del possible, demanem que us desplaceu en transport públic.

A més de gaudir de l’ambient amb la vostra gent, podreu arribar més relaxats, ja que la zona de sortida de la cursa coincideix amb l’estació de metro Gorg (línies L2 i L10), i amb el terminal de la línia T5 de TRAM.

A més, a 20 minuts caminant de la sortida, hi ha l’estació de tren Badalona, per on circulen les línies R1 i RG1 de Rodalies de Catalunya.

Sí, l’organització ha subscrit un acord amb Rodalies de Catalunya gràcies al qual els corredors poden arribar a la prova de manera gratuïta amb un val que proporcionem la mateixa setmana.

L’estació de Rodalies de Badalona, ubicada a 20 minuts caminant des de la sortida de la cursa, compta amb els serveis de la línia R1 i RG1 amb un tren cada 15 minuts a Barcelona i al Maresme.

La dificultat d’aparcar a la zona de sortida fa que et recomanem que no acudeixis a la cursa en transport privat.

Per aquest motiu, juntament amb el comentat a la resposta anterior, aconsellem a tots els participants que viatgin en transport públic.

Tot i això, podeu aparcar el vostre vehicle al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona, situat a 300 metres de la sortida (2 hores gratuïtes).

Tots els accesos al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona obriràn a les 8:00 hores el dia de la cursa.

TOP