La cursa

La 10a edició de la Màgic BDN Runing tindrà lloc de forma presencial el proper 14 de novembre a Badalona.

Sí, tots els inscrits rebran una samarreta tècnica.

La talla de la samarreta es podrà escollir en el moment de la inscripció.

Hi haurà samarretes de noi i de noia. A continuació, podeu consultar la guia de talles:

Sí, hi haurà diversos entrenaments previs a la cursa. Segueix-nos a les nostres xarxes socials per assabentar-te’n... posa't en forma per a ser imparable!

Un bon entrenament i molta motivació, també és una #FórmulaImparable !

La cursa disposa de dues distàncies: un circuit de 5 quilòmetres i un circuit de 10 quilòmetres, homologat.

Sí, i tant! En motiu del 10è aniversari tindran lloc activitats i dinamitzacions especials que anirem comunicant a través de les xarxes socials.

Si l'any passat vas demanar postposar la inscripció per aquest any, en els propers dies rebràs per mail un codi per fer el bescanvi per la inscripció d'aquest any. Si tens algun problema en el procés d'inscripció, posa't en contacte amb nosaltres.

La utilització del xip és obligatori. La no utilització del xip comportarà la desqualificació.

Serveis al corredor

Si, els corredors/es que participin al circuit de 10 quilòmetres, podran seguir el ritme que marquin les 5 llebres que l’organització posa a la seva disposició.

Hi haurà llebres per assolir les següents marques: 40 minuts, 45 minuts, 50 minuts, 55 minuts i 60 minuts.

A la cursa de 10K hi haurà dos avituallaments: el primer, entre els quilòmetres 5 i 6, i que tindrà una longitud de 100 metres a ambdós costats de la calçada, serà líquid. El segon avituallament, al final del circuit, serà sòlid i líquid.

A l’avituallament de l’arribada, els participants podran gaudir d’un molt bon esmorzar per a recuperar forces!

Si, hi haurà servei de guarda-roba que estarà ubicat al gimnàs Duet Sports del Centre Comercial Màgic Badalona, a 2 minuts a peu de la sortida.

Si, es proporcionarà assistència mèdica durant la realització de la prova als participants que ho requereixin.

Si, l’organització instal·larà lavabos portàtils a la zona de sortida i arribada de la cursa perquè els participants que ho desitgin els puguin utilitzar. També es podran utilitzar els lavabos del Centre Comercial Màgic Badalona.

Exclusivament pels runners que hagin adquirit el "Dorsal Imparable". Al finalitzar la cursa, trobareu les indicacions per arribar a la zona de massatges.

En funció de l'evolució de la situació epidemològica s'oferirà servei de vestuaris i dutxes. S'informarà properament.

Inscripcions

La inscripció a la Màgic BDN Running 2021 inclou:

– Una plaça per a participar a la Màgic BDN Running 2021.

– Una samarreta tècnica de la Màgic BDN Running 2021.

La Cursa amb més sorpreses del calendari: reptes, regals i sortejos quilòmetre a quilòmetre!

Tots els participants a la Màgic BDN Running han de tenir com a mínim 14 anys fets el dia de la cursa.

Pots utilitzar qualsevol targeta de dèbit o de crèdit.

T’enviarem un correu electrònic per confirmar la teva inscripció a la Màgic BDN Running 2021. A més, també pots comprovar-ho a la app.

Has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

Si t’han cobrat més del que correspon per la inscripció de la Màgic BDN Running 2021, et reemborsarem l’import addicional.

Per sol·licitar-ho, has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

Pot ser que la teva targeta hagi estat rebutjada per motius de seguretat del proveïdor de la passarel·la de pagament.

Si no has aconseguit inscriure’t a la Màgic BDN Running 2021, intenta-ho de nou. Si tot i així segueixes tenint problemes, has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

No: pots escollir la talla quan t’hi inscrius, però una vegada seleccionada no pots canviar-la.

Per seguretat, no podem permetre més d’una inscripció per adreça de correu electrònic.

No, les inscripcions són personals i intransferibles.

Curses infantils

Degut a la situació epidemològica, i amb l'any de reduir la presència de persones no participants i les acumulacions de persones, aquest 2021 no hi haurà curses infantils.

Circuit

Nou anys d'històries d'èxit han avalat un circuit homologat per la Federació Catalana d'Atletisme amb sortida i arribada a l'Avinguda d'Alfons XIII, a l'alçada del Carrer de Pau Claris. Els circuits són ideals per a fer bones marques ja que destaquen per una altimetria plana i assequible.

Els corredors descobriran els punts més emblemàtics de Badalona: el Passeig Marítim, el Centre Comercial Màgic Badalona, el Palau Municipal d'Esports, la Rambla, el Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, el Port de Badalona, el famós Pont del Petroli i la fàbrica d'Anís del Mono.

Es pot consultar els recorreguts de la cursa i l'altimetria del circuit aquí:

Circuit 5K | 10K

El circuit de 10K de recorregut està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, fet que implica que la distància ha estat mesurada per un jutge i la marca és vàlida en altres curses de 10 quilòmetres. Pots consultar aquí el dossier d’homologació de la cursa així com el dossier tècnic del traçat.

Mobilitat

L’organització de la prova té com a objectiu minimitzar l’impacte mediambiental.

És per aquest motiu que, en la mesura del possible, demanem que us desplaceu en transport públic.

A més de gaudir de l’ambient amb la vostra gent, podreu arribar més relaxats, ja que la zona de sortida de la cursa coincideix amb l’estació de metro Gorg (línies L2 i L10), i amb el terminal de la línia T5 de TRAM.

A més, a 20 minuts caminant de la sortida, hi ha l’estació de tren Badalona, per on circulen les línies R1 i RG1 de Rodalies de Catalunya.

La dificultat d’aparcar a la zona de sortida fa que et recomanem que no acudeixis a la cursa en cotxe.

Per aquest motiu, juntament amb el comentat a la resposta anterior, aconsellem a tots els participants que viatgin en transport públic.

Tot i això, podeu aparcar el vostre vehicle al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona, situat a 300 metres de la sortida (2 hores gratuïtes).

Tots els accesos al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona obriran a les 8:00 hores el dia de la cursa.

TOP