La cursa

La 9a edició de la Màgic BDN Running se celebrarà durant el 4t trimestre d'aquest 2020.

La sortida serà a l'Avinguda d’Alfons XIII, a l'alçada del Carrer de Pau Claris, davant del Pavelló Olímpic, a partir de les 9:15 hores pel circuit de 5 quilòmetres, i de les 10 hores pel circuit de 10 quilòmetres.

És una de les curses més valorades de 10 quilòmetres de Catalunya, que transita pels carrers més emblemàtics de Badalona. El circuit, planer, està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

A més, pels runners que s'inicien a les curses populars, oferim un circuit addicional de 5 quilòmetres.

També podeu gaudir de l'esport amb els vostres infants: tenim preparades curses infantils pels més petits!

Sí, tots els inscrits rebran una samarreta tècnica.

La talla de la samarreta es podrà escollir en el moment de la inscripció.

Hi haurà samarretes de noi i de noia. A continuació, podeu consultar la guia de talles:

Sí, hi haurà una sortida amb diferents calaixos, en funció de la marca acreditada en 10km. Cada calaix està indetificat amb un color i un temps acreditat. Només podran accedir-hi els corredors que tinguin el dorsal del color distintiu de cada calaix.

El cronometratge es realitza a través del sistema de ChampionChip: un petit dispositiu s’activarà automàticament al creuar la línia de sortida, i t’indicarà el temps exacte que hauràs trigat en recórrer els 10 o 5 quilòmetres del circuit.

Sí, s’entregaran trofeus als tres primers corredors i a les tres primeres corredores que creuin la línia de meta de cadascuna de les categories.

Consulta el reglament de la cursa, on hi trobaràs tota la informació de les categories.

Sí, hi haurà diversos entrenaments previs a la cursa. Segueix-nos a les nostres xarxes socials per assabentar-te’n... posa't en forma per a ser imparable!

Un bon entrenament i molta motivació, també és una #FórmulaImparable !

Recomanem que calculis amb antelació l’hora d’arribada a la zona de sortida.

Des de l’organització, recomanem utilitzar el transport públic per a evitar aglomeracions i embussos. Per a més informació, consulta l’apartat Mobilitat d'aquesta mateixa pàgina.

És aconsellable arribar entre 1 hora i 45 minuts abans del tret de sortida, per escalfar amb tranquil·litat i poder gaudir i aprofitar els serveis que t’oferim.

Recomanem portar la samarreta tècnica de la Màgic BDN Running que entregarem a la Fira del Corredor, així com l’equipament necessari pel dia de la cursa (dorsal, pantalons, mitjons, vambes de running…).

No oblidis el teu xip de cronometratge lligat als cordons de les teves vambes o inclòs al dorsal!

No, els corredors que no portin dorsal o no el portin en un lloc visible no podran participar a l’esdeveniment, atès que no estan coberts per cap assegurança.

Sí! Aquesta edició, l'organització ofereix l'opció de canviar de distància a la Cursa fins una setmana abans de l'esdeveniment. El canvi es podrà fer efectiu des de la plataforma d'inscripció de Championchip i costarà 3€ per cada canvi. 

Serveis al corredor

Si, els corredors/es que participin al circuit de 10 quilòmetres, podran seguir el ritme que marquin les 5 llebres que l’organització posa a la seva disposició.

Hi haurà llebres per assolir les següents marques: 40 minuts, 45 minuts, 50 minuts, 55 minuts i 60 minuts.

A la cursa de 10K hi haurà dos avituallaments: el primer, entre els quilòmetres 5 i 6, i que tindrà una longitud de 100 metres a ambdós costats de la calçada, serà líquid. El segon avituallament, al final del circuit, serà sòlid i líquid.

A l’avituallament de l’arribada, els participants podran gaudir d’un molt bon esmorzar per a recuperar forces!

Si, hi haurà servei de guarda-roba. Estarà ubicat al gimnàs Duet Sports del Centre Comercial Màgic Badalona, a 3 minuts a peu de la sortida.

Si, es proporcionarà assistència mèdica durant la realització de la prova als participants que ho requereixin.

Si, l’organització instal·larà lavabos portàtils a la zona de sortida i arribada de la cursa perquè els participants que ho desitgin els puguin utilitzar. També es podran utilitzar els lavabos del Centre Comercial Màgic Badalona.

Exclusivament pels runners que hagin adquirit el "Dorsal Imparable". Al finalitzar la cursa, trobareu les indicacions per arribar a la zona de massatges.

Si, al finalitzar la cursa, els participants podran accedir als vestidors habilitats al gimnàs Duet Sports del Centre Comercial Màgic Badalona.

Inscripcions

La inscripció a la Màgic BDN Running 2020 inclou:

– Una plaça per a participar a la Màgic BDN Running 2020.

– Una samarreta tècnica de la Màgic BDN Running 2020.

– La bossa Màgic BDN Running. Possiblement la millor de Catalunya!

– Servei de guarda-roba i de dutxes el matí del dia de la cursa.

– Dos punts d’avituallament al circuit de 10K (un líquid entre els quilòmetres 5 i 6, i un altre líquid i sòlid al quilòmetre, 10, just al finalitzar la cursa) i un avituallament final (líquid i sòlid) al circuit de 5K. A més, tots els participants podran gaudir d’un esmorzar per recuperar forces!

La Cursa més festiva del calendari: concerts, DJs, animació, batukades...

– Assegurança d’accidents esportius per a tots els participants.

– Cronometratge ChampionChip i inclusió dels resultats a la competició.

Tots els participants a la Màgic BDN Running han de tenir com a mínim 14 anys fets el dia de la cursa.

Pots utilitzar qualsevol targeta de dèbit o de crèdit.

T’enviarem un correu electrònic per confirmar la teva inscripció a la Màgic BDN Running 2020. A més, també pots comprovar-ho a l'apartat de la cursa de la pàgina web de ChampionChip, a partir del teu número de DNI o NIE.

Has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

Si t’han cobrat més del que correspon per la inscripció de la Màgic BDN Running 2020, et reemborsarem l’import addicional.

Per sol·licitar-ho, has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

Pot ser que la teva targeta hagi estat rebutjada per motius de seguretat del proveïdor de la passarel·la de pagament.

Si no has aconseguit inscriure’t a la Màgic BDN Running 2020, intenta-ho de nou. Si tot i així segueixes tenint problemes, has de contactar amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat, indicant la informació referent a la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu per solucionar-la. També pots contactar amb ells a través del telèfon 902171400.

No: pots escollir la talla quan t’hi inscrius, però una vegada seleccionada no pots canviar-la.

Per seguretat, no podem permetre més d’una inscripció per adreça de correu electrònic.

No, les inscripcions són personals i intransferibles.

Durant la Fira del Corredor:

Els corredors/es que vulguin participar a la Màgic BDN Running i encara no hagin tramitat la seva inscripció, tindran l’oportunitat d’inscriure’s presencialment als establiments adherits. Aquests establiments s'informaran properament.

No es realitzaran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Curses infantils

Les Curses Infantils estan pensades per a les següents edats:
 
- Categoria Infantil - De 4 a 7 anys (els pares i mares podran córrer amb els infants).
 
- Categoria Aleví - De 8 a 11 anys
 
- Categoria Junior - De 12 a 13 anys
El punt de sortida és el mateix que les Curses de 5K i 10K, des de la Rambla del Gorg.
La primera sortida tindrà lloc a les 11:45h. Les dues curses restants arrencaran cada 10 minuts.
 
L'organització demana i recomana arribar amb temps suficient.
- Categoria Infantil - De 4 a 7 anys: 300 metres
 
- Categoria Alevins - De 8 a 11 anys: 600 metres
 
- Categoria Junior - De 12 a 13 anys: 1.000 metres

Els circuits de les curses infantils són els següents:

 

Circuits infantils

Circuit

Vuit anys d'històries d'èxit han avalat un circuit homologat per la Federació Catalana d'Atletisme amb sortida i arribada a l'Avinguda d'Alfons XIII, a l'alçada del Carrer de Pau Claris. Els circuits són ideals per a fer bones marques ja que destaquen per una altimetria plana i assequible.

Els corredors descobriran grans espais del paisatge badaloní: el Passeig Marítim, el Centre Comercial Màgic Badalona, el Palau Municipal d'Esports, la Rambla, el Parc de Can Solei i Ca l'Arnús, el Port de Badalona, el famós Pont del Petroli i la fàbrica d'Anís del Mono seran els escenaris per a gaudir durant la prova.

Es podran consultar els recorreguts de la cursa i l'altimetria del circuit aquí:

 

Circuit 5K | 10K

El circuit de 10K de recorregut està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, fet que implica que la distància està mesurada per un jutge i la marca és vàlida en altres curses de 10 quilòmetres. Pots consultar aquí el dossier d’homologació de la cursa així com el dossier tècnic del traçat.

Mobilitat

L’organització de la prova té com a objectiu minimitzar l’impacte mediambiental.

És per aquest motiu que, en la mesura del possible, demanem que us desplaceu en transport públic.

A més de gaudir de l’ambient amb la vostra gent, podreu arribar més relaxats, ja que la zona de sortida de la cursa coincideix amb l’estació de metro Gorg (línies L2 i L10), i amb el terminal de la línia T5 de TRAM.

A més, a 20 minuts caminant de la sortida, hi ha l’estació de tren Badalona, per on circulen les línies R1 i RG1 de Rodalies de Catalunya.

Sí, l’organització ha subscrit un acord amb Rodalies de Catalunya gràcies al qual els corredors poden arribar a la prova de manera gratuïta amb un val que proporcionem la mateixa setmana.

L’estació de Rodalies de Badalona, ubicada a 20 minuts caminant des de la sortida de la cursa, compta amb els serveis de la línia R1 i RG1 amb un tren cada 15 minuts a Barcelona i al Maresme.

La dificultat d’aparcar a la zona de sortida fa que et recomanem que no acudeixis a la cursa en transport privat.

Per aquest motiu, juntament amb el comentat a la resposta anterior, aconsellem a tots els participants que viatgin en transport públic.

Tot i això, podeu aparcar el vostre vehicle al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona, situat a 300 metres de la sortida (2 hores gratuïtes).

Tots els accesos al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona obriràn a les 8:00 hores el dia de la cursa.

TOP