fbpx

Programa Escoles

La Màgic BDN Running - Memorial Luis Condon - arriba a la seva vuitena edició! Al llarg de la seva història, un dels projectes de més èxit ha estat el “Programa Escoles”, que ha comptat amb la participació d’una desena de centres educatius a cada edició i de més de 150 escolars.

Aquest 2019, des de l'organització, volem potenciar encara més la participació escolar a l’esdeveniment i obrim la cursa als més petits: inaugurem un Circuit Infantil!

Oferim la possibilitat als instituts i escoles de la ciutat de vehicular la participació de l’alumnat de primària, ESO i Batxillerat a la Cursa amb un descompte especialEl cost d’inscripció per a escolars a partir de 14 anys és de 10€ (circuits de 5 i 10 quilòmetres, a partir de 14 anys) i inclou els mateixos serveis que per a la resta de corredors:

- Assegurança mèdica

- Llicència

- Samarreta tècnica Mizuno

- Bossa del corredor/a amb obsequis

- Serveis el dia de la Cursa

A més, l’alumnat inscrit a través d’aquest programa participarà a la categoria escolar. A nivell individual, el primer noi i la primera noia d’aquesta categoria guanyaran un trofeu*.

Els més petits, d'entre 4 i 13 anys aquest any també podran córrer! (Cost de la inscripció: 5€). Participaran al Circuit Infantil que els pertoqui segons la seva edat.

Però... això no és tot! El centre amb més participants arribats tindrà un lot de material esportiu valorat en 100€*.

Aquesta iniciativa esportiva compta amb el suport de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i el Centre de Recursos Pedagògics de Badalona, i aposta per una àmplia vessant solidària: 1€ de cada inscripció es destina a la lluita contra la leucèmia a través del donatiu a la Fundació Josep Carreras.

A continuació, podreu descarregar el formulari d’inscripció que haureu d’entregar al professorat del vostre centre educatiu designat a la gestió d’inscripcions, a qui també haureu d’entregar l’import de la inscripció.

*Només és vàlid per l’alumnat que participi al circuit de 5 o 10 quilòmetres.

TOP