ASSIGNACIÓ DE DORSALS

Si t'has inscrit i no apareixes a la llista, hauràs d'anar a la cua d'inicidències. En el cas que t'hagis inscrit per internet porta el comprovant d'inscripció. En el cas que ho hagis fet en punt presencial, porta el resguard d'inscripció.
 
Recorda que per recollir dorsals de terceres persones caldrà que presentis una fotocòpia o foto del seu DNI i el comprovant d'inscripció.

INFORMACIÓ IMPORTANT

Diumenge 24 de març de 2019

El punt de sortida i arribada de la cursa serà a la Rambla del Gorg, entre els carrers de Guifré i Alfons XII.

  • La sortida del circuit de 10k serà a les 9:30h del matí.
  • La sortida del circuit de 5k serà a les 9:45h del matí.

 

 

Com puc arribar-hi?

Transport públic:

  • Metro: línies L2 i L10. Parada: Gorg.
  • Tram: línia T5. Parada: Gorg.
  • Rodalies de Catalunya: línia R1. Parada: Badalona (10 minuts a peu).
  • *bitllet de Rodalies gratuït d'anada i tornada fins a Badalona el dia de la Cursa pels corredors.

 

Transport privat:

  • Des de Barcelona: sortida Badalona Sud (número 210) de l’autopista del Maresme (C31).
  • Des de Mataró: sortida Badalona Sud – Sant Adrià (número 211) de l’autopista del Maresme (C31).

El teu calaix

Per l'assignació dels calaixos es tindrà en compte la millor marca personal de cada atleta en curses homologades de la lliga ChampionChip. Els participants que s'han inscrit amb xip de lloguer sortiran de l'últim calaix (a excepció dels que acreditin una marca personal equivalent d'una prova recent a la zona d'incidències habilitada a la Fira del Corredor). Abans de la cursa es publicarà la distribució i els colors dels calaixos.

 

Recollida del dorsal i la bossa del corredor

El dorsal, la bossa del corredor i la samarreta es podran recollir dissabte 23 de març des de les 10h fins a les 20h a la Fira del Corredor que tindrà lloc al Màgic BadalonaS'hi podrà aparcar gratuïtament fins a 3 hores.

Excepcionalment, també es podran recollir els dorsals pendents el dia de la cursa al punt de sortida (fins mitja hora abans de l’inici). Per a a la recollida dels dorsals, és necessari un document identificatiu i el comprovant d’inscripció. Si és una tercera persona qui recull el dorsal, caldrà presentar una fotocòpia del DNI juntament amb el resguard de la inscripció.

Compromís Solidari

La Màgic BDN Running és un memorial a Luis Condon, atleta popular de Badalona que va morir a causa de la leucèmia l’any 2011.

Gràcies al suport de l’Obra Social “la Caixa” com a partner solidari, destinem un euro de la inscripció de cada participant a la Fundació Josep Carreras per a la investigació contra la leucèmia. En les 7 anteriors edicions, ja hem recaptat més de 20.000€!

 

TOP