Informació General

La 10a edició de la Màgic BDN Running tindrà lloc el proper diumenge 14 de novembre a Badalona.

Els participants podeu escollir entre un circuit de 5 o 10 quilòmetres. Ambdós circuits són urbans i planers, i transcorren pels espais més emblemàtics de Badalona.

La cursa, que està oberta a tothom que s'hi inscrigui prèviament, està cronometrada per ChampionChip i està inclosa a la Lliga ChampionChip amb puntuació doble.

La sortida a les curses es donarà a partir de les 9.15 hores.

La Màgic BDN Running promou una sèrie de valors més enllà de la pràctica esportiva: és una cursa cívicafestiva i, sobretotsolidària.

La cursa és un memorial a l’atleta badaloní Luís Condon. Per això, l’organització dóna part de la inscripció a la lluita contra la leucèmia.

Durant les setmanes prèvies a la cursa, es donarà a conèixer un ampli programa d’activitats paral·leles destinat a tots els públics.

 

Circuits

El punt de sortida de la cursa serà a l'Avinguda d'Alfons XIII, davant del Palau Municipal d’Esports.

El punt d'arribada serà a la Plaça del President Josep Tarradellas, a només 50 metres del punt de sortida.

 

 

Curses infantils

Aquest any, degut a la situació de pandèmia, amb l'objectiu de no concentrar persones les curses infantils no es realitzaran.
 
 

Com arribar-hi

Transport públic:

  • Metro: línies L2 i L10. Parada: Gorg.
  • Tram: línia T5. Parada: Gorg.
  • Rodalies de Catalunya: línies R1 + RG1. Estació: Badalona (10 minuts a peu).

Transport privat:

  • Des de Barcelona: sortida Badalona Sud (número 210) de l’autopista del Maresme (C31).
  • Des de Mataró: sortida Badalona Sud – Sant Adrià (número 211) de l’autopista del Maresme (C31).
  • Tots els accesos al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona obriràn a les 8:00h el dia de la cursa.

Sortides esglaonades / calaixos

Degut a la situació de pandèmia, les sortides de la cursa es faran de forma esglaonada. En l'assignació dels calaixos es tindrà en compte el criteri de la millor marca personal de cada atleta en curses homologades de la lliga ChampionChip. Els participants que s'han inscrit amb xip de lloguer sortiran de l'últim calaix (a excepció dels que acreditin una marca personal equivalent d'una prova recent a la zona d'incidències habilitada a la Fira del Corredor).
La distribució de les sortida i els colors de cada una es podrà consultar properament.

 

Recollida del dorsal

El dorsal, la bossa del corredor i la samarreta es podran recollir a la Fira del Corredor, que tindrà lloc el dia abans de la cursa, des de les 10 fins les 20 hores, i que estarà ubicada al Centre Comercial Màgic Badalona, on es podrà aparcar fins a 2 hores de forma gratuita.

Excepcionalment, també es podran recollir els dorsals pendents el mateix dia de la cursa al punt de sortida (fins a una hora abans de l’inici de la cursa).

Per a a la recollida dels dorsals és necessari un document identificatiu i el comprovant d’inscripció.

Si és una tercera persona qui recull el dorsal, caldrà presentar una fotocòpia del DNI del titular, juntament amb el resguard de la inscripció.

 

Avituallaments

A la cursa de 10K hi haurà dos avituallaments: el primer, entre els quilòmetres 5 i 6, i que tindrà una longitud de 100 metres a ambdós costats de la calçada, serà líquid.
El segon avituallament, al final del circuit, serà sòlid i líquid.

A la cursa de 5K hi haurà un únic avituallament. Serà sòlid i líquid, i estarà ubicat al final del circuit.

A més, a l'avituallament de l'arribada, els participants podran gaudir d'un bon esmorzar per recuperar forces.

 

Llebres

Un equip d’atletes marcarà diferents ritmes de cursa. Aquests seran visibles des de la distància i avançaran a ritme constant durant tot el recorregut per a assolir diversos temps finals. Juntament amb la identificació de llebre, portaran ben visible el temps final objectiu.

 

Servei mèdic i assegurança

Es proporcionarà assistència mèdica durant la realització de la prova als participants que ho requereixin. A més, tots els inscrits a la prova estaran coberts per una assegurança mèdica i de Responsabilitat Civil.

 

Cronometratge

Tots els participants corren amb un xip Championchip blanc o groc (a escollir al moment d’inscriure’s). En finalitzar la cursa, cada finalista podrà saber la seva classificació i el seu temps i oficial i real pel parcial del km 5 i per a la meta. Aquesta informació es farà arribar per correu electrònic i es publicarà al web el mateix dia de l’esdeveniment.

 

Altres serveis als participants de la cursa

- Zona d’escalfament i d’estiraments: La Plaça del President Josep Tarradellas, i el tram de sortida de la cursa, ubicat a l'Avinguda d'Alfons XIII seran aptes per a que totes les persones participants puguin escalfar i estirar abans o després de la cursa.

- Dutxes: En funció de la situació epidemiològica es valorarà oferir una zona de vestuaris i dutxes que es concretarà més endavant.

- Guarda-roba: Es podrà deixar una bossa o motxilla per atleta a l'espai que s'indiqui en el centre comercial Màgic Badalona.

- Lavabos: L’organització habilitarà lavabos portàtils a la zona de sortida i arribada a disposició dels corredors, incloent-ne d’adaptats. A més, us recordem que també podeu utilitzar tots els lavabos del Centre Comercial Màgic Badalona.

- Obsequis: Els atletes rebran la bossa del corredor, que inclou els productes proporcionats pels nostres patrocinadors i col·laboradors.

TOP