Voluntariat

En 6 anys hem col·locat entre tots la prova en molt més que una simple cursa de 10 quilòmetres: hem aconseguit convertir-la en tot un referent metropolità. No només per la cursa en sí, sinó també per tot el seguit d’activitats paral·leles i valors com la solidaritat que fan que sigui la cursa de tots.

Aquest any tornem carregats de ganes per fer vibrar de nou la ciutat de Badalona el proper 26 de març i NECESSITEM LA TEVA AJUDA!

Volem que formis part de l’equip de persones voluntàries que fa possible que la BDN Running sigui una realitat any rere any.

Entres les àrees on pots col·laborar es troben:

– La Fira del Corredor.
– El guarda-roba.
– El muntatge del circuit.
– Els avituallaments.
– A l’arribada.
– Al control d’accés
– Entre molts d’altres…

Pensa quina és la tasca que t’agradaria desenvolupar i emplena el formulari. T’assignarem una tasca que s’ajusti al màxim a les teves preferències en funció de la teva disponibilitat.

Com ja saps des de l’organització, i gràcies a les empreses col·laboradores, us proporcionarem equipació, la bossa del corredor (plena d’obsequis!) i a més podreu fer un mos, per poder agafar forces per tal de poder viure amb màxima intensitat l’esdeveniment des d’una altra perspectiva!

Entre tots aconseguirem que la 6a edició de la BDN Running sigui un èxit en tots els aspectes possibles!

3 comments on “Voluntariat BDN Running”
 1. Aina

  M.afgradaria poder estar el dia de la cursa i ajudar a persones que realitzen la cursa.Gracies

  • Dolores Fernández Cabello

   Hola! M’agradaria sapiguer si per col.laborar com a voluntari enlloc dels regals es podría aconseguir una inscripció gratuita per la cursa. Moltes gràcies,

   Dolores Fernández.

 2. Ismael

  Ya estic apuntat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *