Partner solidari:partnersolidari-01La BDN Running L’Aliança, amb el suport de l’Obra Social ‘la Caixa’, aposta per ser una cursa solidària en el marc de la campanya de valors.

Més enllà d’apostar pels eixos estratègics a nivell solidari s’aposta també per la difusió ls eixos estratègics pels quals s’aposta a nivell solidari comptem amb dv compten amb un pla de difusió que pretén a més fer-los arribar als corredors.

Lluita contra la Leucèmia

La cursa està dedicada al popular corredor badaloní Luis Condon que va morir de leucèmia l’any 2012. Per això un euro de cada inscripció es destina a la Fundació Josep Carreras. A més la Fundació Josep Carreras està present a la Fira del Corredor i a la mateixa zona de sortida i arribada per donar a conèixer els seus projectes.

Projecte “Corre contra les addiccions”

La BDN Running juntament amb Projecte Home Catalunya desenvolupen un projecte per promoure la reinserció de les persones drogodependents a través de l’esport. Usuaris del centre de Montgat realitzen tasques logístiques i es fa una aportació a la fundació. A més es fomenta la participació a l’esdeveniment de persones en tractament, vinculant l’esport amb el procés de desintoxicació.

Col·laboració #imHeart

La BDN Running col·labora amb el projecte #imHeart que vincula la lluita contra la fibromiàlgia amb projectes esportius. Durant el procés d’inscripció a la cursa s’ofereix al corredor la opció de fer una aportació a la inciaitiva mitjançant la compra del buff o la polsera solidària.

Correm per la Marató

Cada desembre, juntament amb la UGE i altres clubs d’ateltisme de la ciutat, recollim fons per la Marató de TV3 a través del projecte ‘Badalona corre per la Marató” que pretén mobilitzar a la ciutadania per sumar al màxim nombre de quilòmetres per la investigació mèdica promoguda per la Marató. A través d’una quedada presencial, es recapten diners que es destinen integarament a la Fundació La Marató de TV3.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *