Més de 3.000 persones gaudeixen de la 6a cursa Màgic BDN Running

 • El corredor Santiago Garcia ha sigut el més ràpid en creuar la meta i la badalonina Míriam Ortiz ha repetit la victòria en la categoria femenina

 • Amb aquesta edició, la cursa de caràcter solidari de Badalona ja ha donat més de 20.000 euros destinats a la lluita contra la leucèmia

Aquest diumenge s’ha celebrat la sisena edició de la Màgic BDN Running que ha aplegat més de 3.000 corredors en una autèntica festa de l’atletisme popular a la tercera ciutat de Catalunya.

El tret de sortida de la cursa s’ha fet puntualment a les 09:30 hores i ha anat a càrrec de representants de les entitats socials i esportives de Badalona. El primer dels 10 km ha transcorregut pels carrers de nova urbanització a la zona del futur canal del Port, fent més atractiu i ample el circuit, que té un recorregut pràcticament pla, fet que el converteix en una prova molt ràpida.

El més ràpid en completar el traçat ha estat Santiago Garcia, del club Atletisme NarOn, amb un temps de 33:07. En categoria femenina la més ràpida ha estat la badalonina Míriam Ortiz que ha aconseguit la victòria després de completar el traçat en 35:59.

Un dels moments més emotius ha estat l’entrega del xec solidari de 4.000€ a la Fundació Josep Carreras. La Màgic BDN Running té un marcat caràcter solidari ja que és també el Memorial Luis Condon, atleta popular badaloní que va morir fa 6 anys de leucèmia. Familiars de Luis Condon i els organitzadors de la cursa han lliurat als representants de la Fundació i de l’Institut Josep Carreras el xec solidari. Durant aquests sis anys, i amb suport de l’Obra Social ‘la Caixa’, s’han destinat ja més de 20.000 euros en la lluita contra aquesta malaltia.

La prova s’ha desenvolupat en un ambient festiu i en un bon clima que ha permès que els corredors hagin pogut gaudir d’un circuit que transcorre pels llocs més emblemàtics de Badalona. L’esdeveniment, que ja és una cita obligada del calendari atlètic de l’àrea metropolitana, ha comptat amb el suport de nombrosos patrocinadors i amb la col·laboració de diverses entitats com un centre ocupacional de persones amb diversitat funcional, que s’han ocupat de fer les bosses pels corredors, fins a usuaris del Projecte Home en tractament contra les addicions que han fet tasques logístiques perquè la 6a Màgic BDN Running acabés sent un èxit.

1 comment on “Més de 3.000 persones gaudeixen de la 6a cursa Màgic BDN Running”
 1. jmfros

  Molt bona cursa, com sempre (ja n’he fet quatre). Caldrà però revisar els aspectes que han fallat aquest any, no sigui que morim d’èxit.
  – Repartiment de dorsals i samarretes feixuc i dispers. Dissabte 3 cues i, si tenies xip blanc, diumenge una quarta… 18′ per recollir un dorsal, no pot ser.
  – Distribució (més aviat ubicació i assignació) dels calaixos autènticament caòtica. A la revista una distribució (confirmada a la taula d’incidències), al web una altra, a la sortida una altra i encara una quarta que publiqueu a darrera hora a Facebook
  – Neteja post-cursa. La zona de l’avituallament feia llàstima dues hores després de passar-hi el darrer corredor. A la zona d’arribada hi manquen papereres.
  Dit això… la BDNRunning és una de les millors curses que hi ha. recorregut variat. Recorregut preciós. Amabilitat i bon rotllo a cada moment. Samarreta de qualitat. Bossa del corredor completa… (per cert, no publiqueu què hi anirà, després la gent es queixa). Serveis immillorables.
  Per això hem de corregir les cosetes que no han acabat de funcionar.
  VISCA LA BDNRUNNING!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *