Preguntes freqüents

_ La cursa

01. Quan té lloc la Màgic BDN Running?

La Màgic BDN Running es celebrarà el proper 26 de març a Badalona del 2017, a les 9:30.

02. En què consisteix la Màgic BDN Running?

És una de les curses més valorades de 10 quilòmetres de Catalunya, que transita pels carrer més emblemàtics de Badalona.

03. Hi haurà samarreta de la Màgic BDN Running?

Sí, tots els inscrits rebran una samarreta tècnica de la Màgic BDN Running!

04. Hi ha guarda-roba?

Si, hi haurà guarda-roba. Molt aviat us direm on estarà situat.

05. A quina hora hauria d'arribar a la zona de sortida?

Recomanem que calculis amb antelació l’hora d’arribada a la zona de sortida. Des de l’organització recomanem utilitzar el transport públic, per evitar aglomeracions i embussos a la zona de sortida. És aconsellable arribar entre 1 hora i 30 minuts abans del tret de sortida, per aprofitar còmodament els serveis que t’oferim i escalfar amb tranquil·litat.

06. Hi haurà sortides per temps? I cronometratge?

Sí, hi haurà una sortides amb calaixos (Sub. 38, Sub. 43, Sub. 47, Sub. 55, Sense marca). El cronometratge es realitza a través del sistema de ChampionChip: es col·loca un petit dispositiu als cordons de les teves vambes, que s’activarà automàticament al creuar la línia de sortida, i que t’indicarà el temps exacte que hauràs trigat en recórrer els 10 quilòmetres del circuit.

07. Què he de portar a la Màgic BDN Running?

Recomanem portar la samarreta tècnica de la Màgic BDN Running, que entregarem el dia 25 de març a la Fira del Corredor de la Màgic BDN Running, així com l’equipament necessari (dorsal, pantalons, mitjons, vambes de running…) pel dia de la cursa. No oblidis el teu xip de cronometratge situat als cordons de les teves vambes!

08. Hi haurà premis individuals?

Si, s’entregaran trofeus als tres primers corredors i a les tres primeres corredores que creuin la línia de meta de cadascuna de les categories. Consulta el reglament de la cursa, on hi trobaràs la informació de les categories.

09. Hi haurà hidratació durant la cursa?

Hi haurà un punt d’hidratació entre els quilòmetres 4 i 5, a ambdós costats de la calçada durant 100 metres, i un altre avituallament, tant líquid com sòlid, al final del circuit per a ajudar a recuperar-te.

10. Puc córrer encara que no m'hi hagi inscrit?

No, els corredors que no portin dorsal no podran participar a l’esdeveniment.

11. Hi ha alguna sessió d'entrenaments?

Sí, hi haurà alguns entrenaments previs a la cursa. Consulta la pàgina web www.bdnrunning.cat/entrenaments i segueix-nos al nostre Facebook per assabentar-te’n.

_ Inscripcions

01. He introduït les dades de la meva targeta de pagament més d'una vegada, com es gestiona el reemborsament?

Si t’han cobrat més del que correspon per la inscripció de la Màgic BDN Running 2017, et reemborsarem l’import addicional. Si et passa això, contacta amb Championchip a través del correu electrònic nuri@championchip.cat amb la informació referent de la incidència, i ràpidament es posaran en contacte amb tu.

02. Les dades de la meva targeta de pagament no han estat acceptades. Què puc fer?

Pot ser que la teva targeta hagi estat rebutjada per motius de seguretat del proveïdor de la passarel·la de pagament. Si no has aconseguit inscriure’t a la Màgic BDN Running 2017, intenta-ho de nou. Si tot i així segueixes tenint problemes, escriu a Championchip a l’adreça a nuri@championchip.cat.

03. Amb quines targetes puc efectuar el pagament?

Pots utilitzar qualsevol targeta de dèbit o de crèdit.

04. Com puc comprovar que la inscripció a la cursa és correcta?

T’enviarem un correu electrònic per a confirmar la teva inscripció a la Màgic BDN Running 2017. A més, al link de la pàgina xipgroc.cat hi ha un apartat on podràs comprovar si estàs inscrit a partir del teu número de DNI o NIE.

05. Puc transferir la meva plaça a un amic?

No, les inscripcions són personals i intransferibles.

06. Pot inscriure's més d'una persona amb el mateix correu electrònic?

Per seguretat, no podem permetre més d’una inscripció per adreça de correu electrònic.

07. Hi ha algun límit d'edat per inscriure'm?

Tots els participants a la Màgic BDN Running han de tenir com a mínim 14 anys fets el dia 26 de març del 2017.

08. Puc canviar la talla de la meva samarreta?

No. Pots escollir la talla quan t’hi inscrius, però una vegada seleccionada no pots canviar-la.

09. Què inclou el preu de la inscripció de la Màgic BDN Running 2016?

La inscripció a la Màgic BDN Running 2017 inclou:
– Una plaça per participar a la Màgic BDN Running 2017.
– Una samarreta tècnica de la Màgic BDN Running 2017.
– La bossa del corredor.
– Servei de guarda-roba i de dutxes el matí del diumenge 26 de març.
– Dos punts d’avituallament líquids i sòlid als quilòmetres 4-5 (líquid) i al 10 (líquid i sòlid)
– Assegurança d’accidents esportius per a tots els participants.
– Cronometratge ChampionChip i inclusió dels resultats a la competició.

10. Puc cancel·lar la meva inscripció i sol·licitar el reemborsament?

No, les inscripcions no es poden cancel·lar.

12. Què significa el codi QR que mostra la inscripció?

Aquest és el teu codi únic d’identificació per a temes organitzatius. Has de portar-lo perquè t’identifiquem quan vinguis el dia 25 de març a la Fira del Corredor.

11. No he rebut el correu electrònic de confirmació. Què he de fer?

Contacta amb championchip a l’adreça de correu electrònic nuri@championchip.cat. Es posaran ràpidament en contacte amb tu per a arreglar el problema.

_ Circuit

01. Com és el circuit de la cursa?

Pots consultar el circuit a l’apartat d’informació de la cursa.

02. Què significa que està homologat?

El circuit està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, fet que implica que la distància està mesurada per un jutge i la marca és vàlida en altres curses de 10 quilòmetres. L’organització penja uns dies abans el dossier d’homologació de la cursa així com el dossier tècnic del traçat.

_ Mobilitat

01. Com hi arribo amb transport públic?

L’organització de la prova té com a objectiu minimitzar l’impacte mediaambiental. És per aquest motiu que, en la mesura del possible, demanem que us desplaceu en transport públic. A més de gaudir de l’ambient amb la vostra gent, podreu arribar més relaxats, ja que la sortida de la línia de metro L2 i L10 està situada a la zona de sortida. A més també disposes de la T5 de Tram i Rodalies.

02. És cert que puc venir gratis en tren de Rodalies?

Sí, l’organització ha subscrit un acord amb Rodalies de Catalunya gràcies al qual els corredors poden arribar a la prova de manera gratuïta amb un val que proporcionem la mateixa setmana. L’estació de Rodalies de Badalona compta amb els serveis de la línia R1 i RG1 amb un tren cada 15 minuts a Barcelona i al Maresme. L’estació es troba ubicada a uns 10 minuts de la sortida.

03. I si he de venir amb cotxe?

La dificultat d’aparcar a la zona de sortida fa que et recomanem que no acudeixis a la cursa en transport privat. Per aquest motiu i pel comentat a la resposta anterior, aconsellem a tots els participants que viatgin en transport públic. Tot i això, podeu aparcar el vostre vehicle al pàrquing del Centre Comercial Màgic Badalona, situat a 300 metres de la sortida (3h gratuïtes).