Lluita contra la leucèmia

Lluitem contra la leucèmia amb la Fundació Josep Carreras. Dedicada al popular corredor badaloní Luis Condón, que va morir de leucèmia l’any 2012. Per això, una part de la inscripció es destina a la investigació contra la leucèmia. L’organització fa un donatiu a la Fundació Josep Carreras i Josep Carreras anima a inscriure’s a la cursa mitjançant un vídeo anual. Podreu trobar-los a la zona de sortida i arribada per a donar a conèixer els seus projectes.

Projecte Home

Promovem la reinserció amb Projecte Home contra la drogodependència. El seu centre de Montgat participa a la cursa realitzant tasques logístiques i de control. Màgic BDN Running fa un donatiu econòmic a l’entitat i convida als usuaris que ho vulguin a participar a la prova.

Fem Salut

Juntament amb l’Ajuntament de Badalona, l’Institut Català de la Salut i Badalona Serveis Assistencials organitzem una caminada amb el títol “Fem Salut – Setmana de la vida activa”. L’objectiu principal del projecte és afavorir l’activitat física entre els sectors de la població que no en practiquen habitualment.

Programa d’escoles

Fomentem la participació dels joves a la BDN Running. Els centres educatius de Badalona, a través dels professors d’educació física, inscriuen els alumnes d’ESO, Batxillerat i cicles formatius a la prova que compten amb una categoria específica. El centre amb més participants arribats, aconsegueix un val per a material esportiu.

Entrenaments

Des de la Màgic BDN Running proposem una sèrie d’entrenaments amb la finalitat de preparar als corredors per a poder afrontar amb garanties una cursa de 10 quilòmetres d’acord amb el seu nivell. Enguany, també s’oferirà un programa específic per dones.

Animació durant la cursa

El dia de la cursa, incentivem l’ambient festiu amb concerts al circuit, presència de DJs, cheerleaders, zumba i un grup de batucada.

 

Sostenibilitat

Reduïm i evitem residus

Des de l’organització vetllem per a reduir al màxim els residus que pot generar l’esdeveniment.

  • Apostem per la comunicació digital en el procés d’inscripcions i comunicació habitual amb el corredor. Concentrem la publicitat i les promocions a la Revista del Corredor.
  • Creiem que el millor residu és el que no es produeix, per això evitem fer ús d’elements innecessaris que acaben sent residus com les bosses de plàstic.
  • Apostem pel reciclatge dels residus i instal·lem contenidors pel reciclatge de plàstic, orgànic i rebuig. Només demanem que facis un gest pel medi ambient i els utilitzis!

Sabies que?

Si recicles l’ampolla de plàstic enlloc de fabricar-ne una de nova s’estalvia prou energia perquè una bombeta de baix consum d’11W estigui encesa durant 33 hores?

Promocionem la mobilitat sostenible: vine amb Rodalies de Catalunya

Juntament amb Rodalies de Catalunya facilitem l’accés dels participants a la zona de sortida i arribada amb els trens de Rodalia. El mateix dia de la cursa, presentant el val de la Revista del Corredor a qualsevol taquilla del nucli de Rodalia de Barcelona, s’obtindrà un bitllet d’anada i tornada gratuït fins a l’estació de Badalona que es troba a 15 minuts a peu del punt de sortida.

Sabies que?

Si véns en transport públic a córrer la cursa en comptes de cotxe evites emetre 2,60kg de diòxid de carboni (CO2) que contribueix al canvi climàtic?

Posem en valor el verd urbà

Per aquest motiu, part del circuit transcorre pel Parc Metropolità de Can Solei i Ca l’Arnús, un parc de gairebé 10 hectàrees únic pels seus edificis singulars, el seu manteniment de l’estructura agrícola tradicional, la bellesa dels seus jardins i l’esclat de la riquesa vegetal i faunística que hi fa vida. A nivell paisatgístic destaquen els jardins romàntics amb vegetació frondosa, ponts, escultures i un gran llac navegable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *